Ps. Wystarczy tego poniekąd OT bo nas zaraz pogonią.

Bez przesady, jest to tak proste urządzenie że nawet chińczyki nie spieprzą, ewentualnie będzie sie otwierał przy 75 zamiast 80 - głównie o dokładność rozpoczęcia otwarcia chodzi i pełne otwarcie - delta to jakieś 5-10 stopni tak jak napisano w manualu. Poniżej tego ma nie puszczać nic i tylePawcio1979 wrote:Ale tylko firmowy nie jakieś "wynalazki"![]()
Ps. Wystarczy tego poniekąd OT bo nas zaraz pogonią.
Nie wydaje mi się, żeby jedna taka akcja mogła uszkodzić skrzynię biegów, swoją drogą w takim razie nie mogłeś wyciągnąć kluczyków ze stacyjki.MBarton wrote:Pierwszy Lexus i pierwsza fura z automatem. Nie chce tworzyć nowego tematu ale mam 2 pytania. Musiałem pilnie wyjść z auta więc po prostu zatrzymałem się, auto zgasiłem zostawiając na D i bez zaciągniętego ręcznego (oczywiście piszczało, ale to olałem). Jak byłem na zewnątrz auto lekko stoczyło się do przodu bo była dziura. Czy taką akcją można uszkodzić skrzynie ? I gdy z P ustawiam na D i od razu spuszczam nogę z hamulca, czy takie coś jakoś daje w kość skrzyni? Czy lepiej odczekać tą przysłowiową sekundę.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest