http://lpg-forum.pl/post896841.html#p896841
Dzięki wielkie za podpowiedź. Jutro zadzwonię i dowiem się ile zaśpiewająFlash wrote:Poleciłbym Ci Stag Qmax z Barracudami i Silverem - ta konfiguracja sprawdza mi się od zawsze. Jeśli jednak ktoś Ci za to zawoła więcej, niż 3700,- odpuść, bo zdziera a dodać coś lepszego do zestawu raczej ciężko.
Ważne, aby to ładnie poukładać pod maską, dobrze poskręcać i solidnie wystroić.
Dzwoniłem. Za taki zestaw z qmax plus, barracudy i silver (jak nie bedzie to ac 01) wycenił na 3400zł. Atrakcyjna cena jak na taki zestawik. Za landi chciał 3200złlexusikis wrote:Dzięki wielkie za podpowiedź. Jutro zadzwonię i dowiem się ile zaśpiewająFlash wrote:Poleciłbym Ci Stag Qmax z Barracudami i Silverem - ta konfiguracja sprawdza mi się od zawsze. Jeśli jednak ktoś Ci za to zawoła więcej, niż 3700,- odpuść, bo zdziera a dodać coś lepszego do zestawu raczej ciężko.
Ważne, aby to ładnie poukładać pod maską, dobrze poskręcać i solidnie wystroić.
To raczej wyjątkowo pechowo. Może warto było wysłać do producenta na czyszczenie? Jakich filtrów używałeś ?mlody wrote:Ja przy swoim IS 200 teraz wymieniałem listwę wtryskiwaczy. Używam Yeti, po wymianie na razie chodzi równiutko. Wcześniej wtryskiwacze barracuda wytrzymały mi 55k km
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests