Cena za lpg
-
- Lex user
- Model Lexusa: Lexus gs 430
- Kontakt:
Re: Cena za lpg
Nie filozofuj tylko konkrety sie liczą czytajcie ze zrozumieniem. ile daliscie za montaz w 430 to takie trudne do pojęcia i odpowiedzi? Cwani przez internet co niektorzy...
- agiless
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 MKI
- Kontakt:
Zrozum człowieku, w pierwszym poście nie zawarłeś tylko jednego pytania. Nie mam tego auta więc chciałem odpowiedzieć w kwesti tego co zaproponowano Tobie, tyle że nie byłeś precyzyjny w określeniu podzespołów. Mogłeś to ustalić przed zadaniem pytania i nie było by tematu.
-
- Lex user
- Model Lexusa: Lexus gs 430
- Kontakt:
agiless pisze:Zrozum człowieku, w pierwszym poście nie zawarłeś tylko jednego pytania. Nie mam tego auta więc chciałem odpowiedzieć w kwesti tego co zaproponowano Tobie, tyle że nie byłeś precyzyjny w określeniu podzespołów. Mogłeś to ustalić przed zadaniem pytania i nie było by tematu.
To nie powinno Cie interesować podałem nie do konca przykład który mi proponowano nie pamietalem tych nazw. Głównie chodzilo mi o wasze ceny i przy okazji wasze materiały z którego sie skladala u was instalacja. I te czepianie sie generacji mk2 mk3 jak to ten sam silnik.
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
- Kontakt:
Autor wątku dostał 2 tygodnie urlopu za chamskie odzywki. Na tym forum szanujemy innych użytkowników. Jeśli oczekujemy jasnej odpowiedzi, zadawajmy jasne pytania..
Odnośnie dyskusji o LPG. Panowie, zamiast się spierać, dzielmy się wiedzą. Zamykam wątek.
Odnośnie dyskusji o LPG. Panowie, zamiast się spierać, dzielmy się wiedzą. Zamykam wątek.