Jak zdjąć podsufitkę

Problemy dotyczące innych modeli niż wymienione
stachulex
Lex Driver
Model Lexusa: gs 300 mk1

Re: Jak zdjąć podsufitkę

Post by stachulex »

IgoR_KilleR wrote:Bezproblemowo wyciągnąłem podsufitkę w jakieś pół godziny, prosta i przyjemna robota. Za 250zł to mógłbym robić to na okrągło :)
wyjmowales fotel czy wyszla bez problemu?
Image
PRZEDNI NAPED JEST DLA DZIEWCZYNEK
andrej7
Lex Driver
Model Lexusa: IS 200, GS430 MkIII

Post by andrej7 »

To jak już jest na wierzchu to obszywaj czarną skórką i na środku białe logo :LEXUS: :D
Mógłbyś wrzucić opis z fotkami do Zrób to sam, na pewno by mi się przydał. :biggrin2:
W poszukiwaniu mocy...
IgoR_KilleR
Lex user
Model Lexusa: Is 200

Post by IgoR_KilleR »

andrej7 wrote:To jak już jest na wierzchu to obszywaj czarną skórką i na środku białe logo :LEXUS: :D
Mógłbyś wrzucić opis z fotkami do Zrób to sam, na pewno by mi się przydał. :biggrin2:
Pomyślę o tym jak będę zakładał z powrotem. Jednak jest to takie proste... słuchajcie, żadnych foteli nic nie trzeba było wyjmować, tylko przednie słupki zdemontowałem i wszystkie akcesoria - osłony słoneczne, lusterko, lampki oraz 2 takie okrągłe bolce przy tylnej szybie. Słupki środkowe i tylne wystarczyło poluzować i odgiąć, naprawdę prosta robota, teraz jakbym to robił, to pewnie w 5 minut bym dał radę. Trzeba uważać jedynie przy zdejmowaniu środkowej lampki, osłona żarówki out i pod nią znajdują się z 2 śrubki które trzeba odkręcić.
tomek808
Lex user
Model Lexusa: gs 430 mk3

Post by tomek808 »

panowie czy ktoś wie jak odczepić przewody od instalacji w podsufitce w sportcross ?bo podsufitka ładnie zeszła ale tej instalacji nie wiem jak odłaczyć nie ma zadnej kostki ..ciąć przewody a pożniej lutować? kable schodzą po lewym słupku ale kostki nie widzę
brat_z
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by brat_z »

tomek808 wrote:panowie czy ktoś wie jak odczepić przewody od instalacji w podsufitce w sportcross ?bo podsufitka ładnie zeszła ale tej instalacji nie wiem jak odłaczyć nie ma zadnej kostki ..ciąć przewody a pożniej lutować? kable schodzą po lewym słupku ale kostki nie widzę
Ja nie szukałem kostki tylko odciąłem i zrobiłem ładna kostkę na przyszłość która chowa się w słupku:)
tomek808
Lex user
Model Lexusa: gs 430 mk3

Post by tomek808 »

to ja też tak zrobię ..dzięki za podpowiedz
Post Reply

Return to “Inne”