[IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Re: [IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
reduktor molecam kme gold
-
- Lex Master
- Model Lexusa: IS200-> GS 300-> GS 430
Sorki
- odnośnie reduktora zgadzam się w 100% z kolegami i zapomniałem dopisać, że zamiast MagicIII polecam zavoli zeta S lub AC R-01 

<Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach>
- v0y7a2
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS220d
I tak też powiedziałem w Intercarze:
Stag 300+, Zavoli Zeta S i Hana2000 czerwone.
Wycenę będę miał w przeciągu 2h.
Dzięki wielkie za informacje i pozdrawiam.
Stag 300+, Zavoli Zeta S i Hana2000 czerwone.
Wycenę będę miał w przeciągu 2h.
Dzięki wielkie za informacje i pozdrawiam.
- v0y7a2
- Nowy lex user
No i jest wycena:
3500 PLN + lubryfikacja (pytanie czy jest sens, bo jak wyczytałem i tu i na lpg-forum.pl jest to tylko i wyłącznie zabieg marketingowy) = 3700 PLN.
Firma Intercar (Czakram), Busko-Zdrój
3500 PLN + lubryfikacja (pytanie czy jest sens, bo jak wyczytałem i tu i na lpg-forum.pl jest to tylko i wyłącznie zabieg marketingowy) = 3700 PLN.
Firma Intercar (Czakram), Busko-Zdrój
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
to w sumie normalna cena ... kto ma z was wlew do gazu zmontowany pod klapką do wlewu do paliwa? Jak to wygląda i ile dodatkowo trzeba płacić za taką przeróbkę? Ma ktoś może zdjęcie?
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
w krakowie dalem 3700 bez lubryfikacji, choć rozrzut był z tego co pamiętam 3tyś - 4,1tyś (piotr_ficek z lpg forum - ale on chciał na Magic III to robić)
wlew w klapce bez dopłat, niektórzy chcą ekstra +50-100zl ale w lepszych autach to raczej standard, choć ma swoje wady - podobno po kilku latach można się tam korozji spodziewać, foto może w wolnym czasie
wlew w klapce bez dopłat, niektórzy chcą ekstra +50-100zl ale w lepszych autach to raczej standard, choć ma swoje wady - podobno po kilku latach można się tam korozji spodziewać, foto może w wolnym czasie
The sky is the limit
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
slovly wrote:w krakowie dalem 3700 bez lubryfikacji, choć rozrzut był z tego co pamiętam 3tyś - 4,1tyś (piotr_ficek z lpg forum - ale on chciał na Magic III to robić)
dzięki wielkie będę wdzięczny

- v0y7a2
- Nowy lex user
Ostatnia już prośba... Powiedzcie mi proszę jak to w końcu jest z tą lubryfikacją? Zakładać czy nie zakładać? 200 PLN drogą nie chodzi a wydawanie w całkowicie bzdurnym celu jest po prostu marnotrawieniem...
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Robiłem w mgas, Kalwaryjska 25, na stronie http://www.m-gas.pl teraz pisze ze są na zakopiańskiej ale telefon się zgadza.
Na początku była nieszczelność pod maską przy podszybiu i jak śniegiem przysypało to ciągnął to do środka, ale gość to poprawił i teraz nie mam zastrzeżeń.
Gość generalnie jest pomocny o do pogadania, nie zbywa Cię przez tel jak reszta i to mi się spodobało, na lpgforum ktos napisal ze pracował wcześniej 7 lat w fuggazi ale nie wiem czy to prawda.
Trochę za krótko jeżdżę żeby polecać czy nie, na razie jest wszystko OK, instalacja 2 dni, ktoś z forum pisał że mapa trochę kiepska i i ciśnienie na reduktorze spore (wrzucałem na forum screeny z interfejsu staga) ale nie znam się na tym.
Na początku była nieszczelność pod maską przy podszybiu i jak śniegiem przysypało to ciągnął to do środka, ale gość to poprawił i teraz nie mam zastrzeżeń.
Gość generalnie jest pomocny o do pogadania, nie zbywa Cię przez tel jak reszta i to mi się spodobało, na lpgforum ktos napisal ze pracował wcześniej 7 lat w fuggazi ale nie wiem czy to prawda.
Trochę za krótko jeżdżę żeby polecać czy nie, na razie jest wszystko OK, instalacja 2 dni, ktoś z forum pisał że mapa trochę kiepska i i ciśnienie na reduktorze spore (wrzucałem na forum screeny z interfejsu staga) ale nie znam się na tym.
The sky is the limit
- wondy
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Mi w Migaz-s powiedzieli, że w przypadku tego autka lubryfikacja jest zbędna.
Mam 300+, Zeta S, Hana i wszystko śmiga bez problemu
Mam 300+, Zeta S, Hana i wszystko śmiga bez problemu