IS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu IS
Post Reply
Ojciec_Maryjan
Nowy lex user
Model Lexusa: IS250

Re: IS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by Ojciec_Maryjan »

Witam.
Proszę o opinię na temat tego autka.Jak Waszym zdaniem to wygląda-ten dość niski przebieg-jest on realny przy 11latach ekspoatacji oraz na co zwrócić szczególną uwage przy oględzinach
http://allegro.pl/show_item.php?item=66 ... 88ee416127

dzięki i pozdr.
ArtIS
Lex Maniak
Model Lexusa: IS 250 AWD

Post by ArtIS »

Ciekawy jestem gdzie on ma te mapy skoro konsola jest z przyciskami do radia i nawiewu....
Ze zdjęć to także fotel kierowcy jest sporo wysiedziany...
Ojciec_Maryjan
Nowy lex user

Post by Ojciec_Maryjan »

Ciekawy jestem gdzie on ma te mapy skoro konsola jest z przyciskami do radia i nawiewu....
No to faktycznie ciekawe...ja nie wiem ale jest tam jakiś twardy dysk na który się zgrywa mapy czy ładują się one np. z płyt?

Ze zdjęć to także fotel kierowcy jest sporo wysiedziany...
Również wpadło mi to w oko,że jest mocno wypierdziany jak na tak niski przebieg ale z drugiej strony mogły być robione krótkie odcinki z częstym wsiadaniem i się wypierdział przez lata.
No a ta książeczka serwisowa może być wiarygodna w końcu kilka różnych pieczątek jest klepniętych.
Mnie niepokoi jeszcze jedna sprawa,że zdjęcia do aukcji były robione letnią porą....ciekawo od kiedy ta aukcja już wisi...
adeq4
Lex Driver
Model Lexusa: is250

Post by adeq4 »

ArtIS o co Ci chodzi z tymi mapami? Przecież jest navi w samochodzie. :)

Ojciec, mapy są na płycie i wymieniając płytę na nowszą aktualizujesz mapy. A że właściciel za płytę dał 800zł to już jego sprawa. :) Fotel źle nie wygląda. Skóra jest naciągnięta od siedzenia, nie jest przetarta ani nic z tych rzeczy. Samochód wygląda w porządku, trzeba pojechać pooglądać, pojechać na podnośnik i zobaczyć. Widzę że wydech ma zmieniony. Zapytaj się o vin, może coś uda się dowiedzieć w internecie o samochodzie.
ArtIS
Lex Maniak

Post by ArtIS »

adeq4 tylko gdzie to navi? Ja nie widzę :D
A co do działania to za zegarkiem i przyciskiem od awaryjnych jest napęd DVD do nawigacji.
Pablogal
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 250

Post by Pablogal »

Cześć. Oglądałem ten samochód jak szukałem swojego. Ja po sprawdzeniu miernikiem odpuściłem. Prawe tylne nadkole przy drzwiach grubo zrobione. Przekroczył skalę.
Ojciec_Maryjan
Nowy lex user

Post by Ojciec_Maryjan »

Ja po sprawdzeniu miernikiem odpuściłem. Prawe tylne nadkole przy drzwiach grubo zrobione. Przekroczył skalę.
Ha,kurcze no to niedobrze....przekroczył miernik skale czyli było ponad 1tys. :down: No to szpachli musi być w cholere nawalonej.
A miałeś może okazje przejechać się tym autem przed pomiarem?Bo generalnie gdyby samochód się dobrze prowadził,nie ściągał, to bym go do końca nie przekreślał tym bardziej,że to tyłna częśc budy.
A jeszcze coś szczególnego wpadło Ci w oko? I jakbyś napisał kiedy byłeś go oglądać to będe wiedział też ile auto już jest wystawione (mniej więcej) co w sumie pomoże mi odpowiedzieć dlaczego nikt go jeszcze nie kupił .
Pablogal
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 250

Post by Pablogal »

Cześć. Mój miernik pokazuje do 2tyś. i nie załapał. Niby to tylko 2mm, ale ja szukałem takiego bez szpachli. Dlatego też nim nie jechałem, bo wiedziałem że go nie kupię. Niby te 2mm to niedużo, tylko miejsce nieciekawe. Akurat tam gdzie stykają się drzwi, nadkole i próg. Z wyposażenie, to chyba poza radarem, ma wszystko. A oglądać go byłem w październiku jakoś, bo pod koniec kupiłem swojego.
kjerzyna
Nowy lex user
Model Lexusa: nie mam

Post by kjerzyna »

Cześć,

co sądzicie o tym aucie moto.gratka.pl/tresc/lexus-is-ii-xe20-dealer-karlik-poznan-21701496.html ?
Ktoś może już oglądał?
ArtIS
Lex Maniak

Post by ArtIS »

Będę nudny ale co tam: musi być Diesel? :)
Post Reply

Return to “Lexus IS”