Jeśli masz jakieś wątpliwości Andrej7 to spróbuj się jeszcze skontaktować z Nikodemem z lpg-foru.pl - gość jest kontrowersyjny, ale również zna się na rzeczy.
Muszę Ci powiedzieć Lukas78 że mój brat przegląda lpg-forum i właśnie dlatego MIGAZ-S mi polecił o Nikodemie też kiedyś wspominał. Muszę się przejechać do nich bo na razie tylko mailowo się kontaktowałem.lukas78 wrote:Firma MIGAZ-S na ul.Modlińskiej zna się na rzeczy - jest przez wielu rekomendowana na lpg-forum. Ceny mają dobre. Poproś ich o zestaw stag300 + zavoli zeta S lub AC R-01 + hana h2000czerwona i zapomnij, że masz kuchenkę w aucie. Wielu z nas ma ten zestaw i auto hula wyśmienicie
![]()
Jeśli masz jakieś wątpliwości Andrej7 to spróbuj się jeszcze skontaktować z Nikodemem z lpg-foru.pl - gość jest kontrowersyjny, ale również zna się na rzeczy.
no to ja na KME diego mam w calosci 2 lata i 60000kmandrej7 wrote:Witam
Zaproponowano mi takie instalacje:
1) Instalacja Landirenzo Omegas z dwustopniowym reduktorem IG1 w cenie 4600 zł. Na instalację jest 24 miesiące gwarancji bez limitu przebiegu.
2) Instalacja stag 300 plus z reduktorem KME i wtryskiwaczami MagicJet w cenie 3400 zł lub z wtryskiwaczami Hana 2000 w cenie 3900 zł. Na ta instalację gwarancja jest podzielona na: Zespoły elektroniczne i elektryczne - 24 miesiące gwarancji, zespoły mechaniczne - 12 miesięcy lub 20 000 km gwarancji.
co sądzicie o nich i o cenach?
Migaz-s Warszawa Modlińska
Śmiało mogą Ci ten zestawik zakładać do lexa.v0y7a2 wrote:A konfiguracja taka?
Stag 300 plus, Magic III, Hana 2000
lukas78 wrote:Śmiało mogą Ci ten zestawik zakładać do lexa.v0y7a2 wrote:A konfiguracja taka?
Stag 300 plus, Magic III, Hana 2000
ps. dla zgłebienia wiedzy poczytaj jeszcze trochę ten dział
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest