KALENDARZ 2017

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
Post Reply
Niemen82
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Re: KALENDARZ 2017

Post by Niemen82 »

tomcio105 wrote: Nie aż tak. Po prostu zagadał mnie, że fajnie by było... Ja się z Tobą w pełni zgadzam, że każdy mógłby powiedzieć to samo dając swoje zdjęcie dlatego myślę, że jeśli zostanie gdzieś oznaczone, że to jego zdjęcie to będzie wystarczająco z naszej strony tym bardziej, że mu powiedziałem, że to nie jest jakaś wielka produkcja tylko dla nas, więc pewnie mniej niż 100 szt ;)

Zdecydowanie poniżej 100 egz . Z tego co pamiętam to w poprzednim roku zamówień było ok 40. Oczywiście nie obraziłbym się jak by popularność tego gadżetu była większa.
Potem było jeszcze sporo zapytań ale niestety druk był tylko dla zamawiających. Dlatego proponuję chętnym na zapisywanie się na listę jak takowa powstanie :)
don't be sad because of people - they will all die
ZawaR
Lex user
Model Lexusa: UX250h * CT200h

Post by ZawaR »

Image Image
myh4u
Moderator
Model Lexusa: IS200

Post by myh4u »

Niemen82 wrote:Dlatego proponuję chętnym na zapisywanie się na listę jak takowa powstanie :)
Listę jak najbardziej trzeba założyć. Dwie poprzednie edycje nikogo nie rozczarowały więc i ta będzie wyśmienita. Dlatego myślę, że będzie dużo chętnych. Jak tylko pojawi się u Ciebie jakiś zarys całości, wrzucaj pomysł. A tymczasem pozostaje nam :beach: Oby jak najkrócej :biggrin2:
Niemen82
Lex user

Post by Niemen82 »

myh4u wrote:
Niemen82 wrote:Dlatego proponuję chętnym na zapisywanie się na listę jak takowa powstanie :)
Listę jak najbardziej trzeba założyć. Dwie poprzednie edycje nikogo nie rozczarowały więc i ta będzie wyśmienita. Dlatego myślę, że będzie dużo chętnych. Jak tylko pojawi się u Ciebie jakiś zarys całości, wrzucaj pomysł. A tymczasem pozostaje nam :beach: Oby jak najkrócej :biggrin2:

Zarys pojawi się jak wszyscy / większość wyśle zdjęcia. Chciałbym w tym roku zrobić coś na prawdę ekstra ale potrzebuję tez do tego odpowiedniej ilośći i jakości fotografii.
Wysyłajcie , umawiajcie się na sesje bo czas ucieka Panowie i Panie.
Nie ukrywam że jak ktoś tu jest posiadaczem SC, NX lub RX to jest wręcz zobligowany do wysłania zdjęć ;) Bo nie mam ani jednego takiego o ile pamiętam ;)
don't be sad because of people - they will all die
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

dorzucammm

Image
SC430 '2002
mamut55
Lex user
Model Lexusa: IS 350

Post by mamut55 »

Ode mnie też poszły zdjęcia na maila bo niestety forum ma ograniczoną możliwość wstawiania takich dużych zdjęć :) Także jak autor tego tematu wrzuci je tutaj to będę wdzięczny ;)
Czyzyk
Lex Driver
Model Lexusa: GS430

Post by Czyzyk »

mamut55 wrote:Ode mnie też poszły zdjęcia na maila bo niestety forum ma ograniczoną możliwość wstawiania takich dużych zdjęć :) Także jak autor tego tematu wrzuci je tutaj to będę wdzięczny ;)
imgur.com. wysyłasz foty i przed wklejeniem linku bbccode cos tam na forum, zmieniasz z original, na np medium/big/huge..
Image
andrew
Lex user
Model Lexusa: is 200

KALENDARZ 2017

Post by andrew »

Tez dorzucam :)Image
Niemen82
Lex user

Post by Niemen82 »