KALENDARZ 2017

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
Post Reply
Czyzyk
Lex Driver
Model Lexusa: GS430

Re: KALENDARZ 2017

Post by Czyzyk »

1 foto to zajebsita rolka, tylko juz dość stary setup auta.. Potem masz kilka z Raceism, które jakością wg mnie powalają, potem Dubit i jedno z wypadu do KRk i one są ok. i na koniec masz grudniowe.

No więc jeśli bierzesz mnie pod uwagę na grudzień no to o innych nie ma co myślec bo auto ma 1 miesiąc??

W sumie to wybieraj, albo jak mówiłem może warto ankietę zrobić na forum. Wybierasz po 3 zdj kazdego auta np.. Tak głośno mysle..
Image
legoludek
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by legoludek »

Niemen82 wrote:
legoludek wrote:Image Image

Fura nie konkretna ale może '' jury '' klepną, że na ścianę się nadaje. W razie potrzeby odpowiedni rozmiar mogę wysłać na maila
Fajnie wyszło tylko pytanko mam ;)
To tak specjalnie jest zrobione że wygląda jakbyś miał przednie nadkole matowe a drzwi błyszczące ?? Czy ktoś przesadził z inwencją twórczą w Photoshopie ;) ??
To była dość szybka akcja fotograficzna ;) a złomek jest taki w realu - przednie, lewe nadkole jest jeszcze w macie, reszta to pół/mat - jest brzydki, taki zaniedbany wizualnie IS...

Image
wojtek8830
Lex Driver
Model Lexusa: GS300

Post by wojtek8830 »

Czyzyk ciężko żebyś był na wszystkich miesiącach... Oczywiście nie podważamy że jesteś naj gwiazdą :hobby:

Image

Image
bunny54
Lex user
Model Lexusa: GS300 2002r.

Post by bunny54 »

Nie znacie się, Michał może sobie wybrać nawet kiedy będą Święta Bożego Narodzenia w kalendarzu:)
Czyzyk
Lex Driver
Model Lexusa: GS430

Post by Czyzyk »

A pierdzielicie, szczególnie z tą gwiazdą. DObrze wiem że każde auto ma miesiąc, ale przepraszam bardzo póki co z tych zdjęć co są to może połowe da się zapełnić..

Mi by było wstyd wysłać niektóre zdjęcia. Badyl storczyka i Lexus za oknem, Wojtek to drugie zdjęcia to też nei wiem skąd tu się wzięło. Zobaczcie choćby zdjęcia Damiana ISa, Czarny IS od tyłu fota, foty JLZa, Akira niestety też kozak GS mega miejsce i telefon.. słabo. Dalej IS Oliwiera foto od Pan Fotograf, Lew MIchal zajebiste foty tapczana na 'torze' plus juz jakiś aparat. Myhy foty w nocy gdzie widze albo tylne swiatlo, albo przednie ktore oslepiaja. Jedyne co nie oslepia to bok upieprzonego auta.
Pewnie zaraz będzie fala hejtu że fotograf bierze pieniądze itd, Bierze, Ale jeśli raz do roku chcesz pamiątkę to niestety.

Może jestem zbyt bezpośredni i stad Wasze delikatne podjazdy, ale też za ten kalendarz zapłacę.
Image
myh4u
Moderator
Model Lexusa: IS200

Post by myh4u »

Czyzyk wrote:Myhy foty w nocy gdzie widze albo tylne swiatlo, albo przednie ktore oslepiaja. Jedyne co nie oslepia to bok upieprzonego auta.
Spoko, krytyka jak dla mnie na miejscu i uzasadniona. Nikt się nie obrazi. Zdjęcia robiłem sam i kompletnie się na tym nie znam. Nawet nie wiedziałem, że mogą być naświetlone. O dziwo robiłem aparatem, a nie telefonem. Ma tych trybów od cholery ale jak widać to nie dla mnie :biggrin2: Z tym uwalonym autem to racja, ale pogoda ostatnio nie dopisywała, a jak dojechałem na to miejsce, to wyszło jak wyszło. :sarcastic:
Niemen82
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by Niemen82 »

Nie ma sensu się spinać. To już trzecia edycja tego kalendarza i takie "dziwne" jak i super profesjonalne zdjęcia się trafiały zawsze.
Wysyłajcie co macie a ja ze spokojem oddziele ziarno od plew ;) hehe
Kto wie może ktoś kto uważa że jego zdjęcie jest słabe jednak trafi do kalendarza.
Jest też szansa że ktoś ode mnie z firmy poprawi kilka fotek i zrobi z nich cudeńka :D ( fotka ze storczykiem jest jedyna w swoim rodzaju i sumienie nie pozwoli mi jej retuszować ;) )

Panowie i Panie nie marnujcie czasu i energii na hejt.
Aparaty w dłoń i robić fotki bo kilka z jesieni by sie przydało
don't be sad because of people - they will all die
octane
Lex user
Model Lexusa: NX300

Post by octane »

Kilka fotek mojego is

Image
Image
Image
bombel80
Lex user
Model Lexusa: IS300 Sportcross

Post by bombel80 »

Image

Image

Image

Image
szyman_leo
Lex user
Model Lexusa: NX300h

Post by szyman_leo »

Kilka fotek mojego zastanego ostatnio ISa w jesiennej scenerii. Jak już wyciągnąłem go na spacer, to i szybka sesja poszła.

Image Image Image Image
Image Image Image

Może jutro, jak pogoda dopisze, zabiore też CT na spacer do żółtojesiennej scenerii, a na razie garażowe skromne oblicze.

Image
Last edited by szyman_leo on 5 Nov 2016, o 01:16, edited 1 time in total.
Potrzeby NoPb95 NX300h Image i wcześniejsze pijawki CT200h Image IS250 Image
Post Reply

Return to “Na każdy temat”