"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie." TOYOTA LEXUS LS400 ®
,,bo w tym kraju to same kur.y i zlodzieje ..trzeba jak Lepper owies wysypywac ruch wstrzymywac ...zastanawia mnie tylko dlaczego nikt nie strajkuje przeciez wszyscy rowno po dupie dostają..jak w programie ..,,co z tą polska;;juz taki mam dzisiaj humor ze lepiej nie podchodzic,,,trzeba znalezc sie na wyzynie.
Ten pomysł co krąży po internecie jest jak dla mnie totalnie oderwany od rzeczywistości. Osoba która to napisała chyba nie wie jakie są marże na paliwo na stacjach. No i też nikt nie wziął pod uwagę że kierowcy korzystający z for internetowych i facebooka to zaledwie śmieszny odsetek społeczeństwa i raczej nie można w ten sposób zagrozić. jak by nie bylo nie tankuje na tych stacjach wcale więc można powiedzieć że mimo woli przyłączyłem sie do protestu
Mi się podoba pomysł Riciego z blokowaniem Warszawy kolumna lexusów. Już kiedyś brałem udział w takiej imprezie - fajna zabawa
ale czy nie wstyd blokowac lexem wawe zeby paliwo stanialo to juz jakiego kanta bym kupil za 300 zl i protestowal
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie." TOYOTA LEXUS LS400 ®
nie wypowiadałem się na ten temat bo ostatni raz tankowałem dwa tygodnie w krakowie jak cena za Pb95 na shellu wynosiła 4,89zł. Dzisiaj zaświeciła się rezerwa i pojechałem na stację Bliska... a tam 5,07zł i myślę sobie "o żesz ty ku%$#" jak ceny przekroczą 5,20zł za litr to pitole i ostatecznie wkładam gaz.
Ralfx wrote:Ja już nawet zacząłem powoli poruszać się komunikacją miejska jeśli nie jest mi niezbędny samochód
ja czekam zeby dzialo sie to co w Libii