Dlaczego Chrupek, bo:
Stawiam na mechanikę, nie na outfit Ma się dobrze prowadzić.
Jak podczas zimowego upalania w śniegu wypadł mi sprysk, to je po prostu zdjąłem zamiast kupić nowe, bo wolałem kupić coś do mechaniki To samo z pakietem TTE/TRD. Mam resztę, mógłbym go uzbroić, ale lakiernik... Poza tym już i bez tego jest za nisko na szybkie przeloty po polskich drogach... Tłumik końcowy mam już płaski od spodu O Rantach też szkoda gadać
Sprzedam graty do IS200/300:
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
Zarówno kolor jak i wzór bardzo fajnie siedzą na tym aucie.
A że mechanika ważniejsza? Przecież każdy prawdziwy kierowca powinien mieć takie priorytety. Od onanizowania się wyglądem są młodzi właściciele Hond Lexus ma zapier..alać!
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
18x8"
18x8.5"
ET 45 i 50, sprawdzę później dokładnie która ma jakie, ale 45 przód chyba.
1szt 8 i 1szt 8.5 spakowane razem i owinięte streczem ważą miedzy 18 a 19kg. Bez akcesoriów. Przynajmniej tyle było wpisane na paczce.
Sprzedam graty do IS200/300:
- kanapę tylną bez zagłówków czarna skóra + alkantara (wyprana 99zł)
- boczki drzwiowe przejściowe (czarna ramka głosników) w czarnej alkantarze (40zł)
Uważam, że to najfajniejsze ori felgi do lexusa. Szukałem długo i w końcu udało się kupić prawie nowe w dobrej kasie.
Tylko trzeba uważać na dekielki, potem ciężko je dostać. Z czasem dokupiłem też śrubki.