LS mkII (UCF20) - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu LS
Post Reply
Gumish
Lex user
Model Lexusa: ES350

Re:

Post by Gumish »

djslavoll wrote:Wątpię, aby handlarz naprawiał w ASO. Kupił tanio rozbitego, pomalował "na sztukę", teraz szczuje okazją (inny odcień lakieru widać nawet na zdjęciu). To jego kolejny Ls - opis taki jak poprzednio - "auto traktowane jak członek rodziny" . Dobre.
Ale to chyba nie jest handlarz...
owczar
Moderator
Model Lexusa: Lexus

Re: LS mkII (UCF20) - Pytania o auto z ogloszenia

Post by owczar »

No własnie nie wygląda na handlarza. Ma dwie oferty. Mercedesa posiada rzekomo od 2 lat.

A otoczenie uszkodzonego LS-a wskazuje na ASO. Zresztą jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to po prostu dopyta. A jeśli chodzi o lakier, to i ASO potrafi się nieźle popisać jeśli chodzi o odcień. Dlatego kupiłem czarne auto.
Kaloteck
Lex user
Model Lexusa: ES 350 '07

Post by Kaloteck »

owczar wrote:jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to po prostu dopyta
No właśnie ja jestem naprawdę zainteresowany, więc dopytałem. Samochód sprowadzony niedawno z Belgii, gdzie wjechał w jakąś ciężarówkę. Wstawili go do belgijskiego ASO i stąd te zdjęcia, ale naprawa była zrobiona w Polsce i nie w ASO. Trochę mi przeszło zainteresowanie :)
LS*
Lex user
Model Lexusa: LS400 DARK BROWN PEARL

Post by LS* »

Czyli handlarzyna. Nie inaczej. Tak myślałem, że te uszkodzenia po takim uderzeniu.
Może rzeczywiście nic poważnego się nie stało. Tylko ks.serwis. mógł Sobie kupić.
Najlepiej gdyby miał takie wydruki z przeglądów. Wtedy chociaż przebieg będzie pewny.
Krystof
Lex user
Model Lexusa: obama LS400 i LS430

Post by Krystof »

Witam! w cześniej pisałem prośbę z pomocą o LSa 400 . Mogę się już pochwalić jestem już właścicielem jeśli siedzieliście w temacie to sprzątnąłem wam niezłą brykę ze Zdzieszowic
https://www.facebook.com/komforttrans/

Dzisiaj ja zarejestrowałem po 1 miesiącu czasu przetestuję auto i je zweryfikuję wydam wam opinię:) czy było warto :)

Jeśli ktoś che wiedzieć już na temat tego co jest gościa co sprowadza Lsy i merce to służę pomocą i mogę przekazać info na Temat co tam jeszcze zostało :)
djslavoll
Lex user
Model Lexusa: GS300 mkII

Post by djslavoll »

Zazdroszczę ;) A tego zielonego, dlaczego nie wziąłeś, skrzynia 5-biegowa, nowszy panel dotykowy ekran? I tak fajnie.
KarQ
Nowy lex user
Model Lexusa: LS - poszukiwany

Post by KarQ »

Witajcie,
poszukuję LSa 10ki lub 20ki i wpadł mi ten w oko - http://otomoto.pl/oferta/lexus-ls-400-p ... yeHq7.html
Czy ktoś miał z tym autem styczność i zna jego historię? Niestety brak książki serwisowej.
Na allegro wypłynęła jeszcze 10ka z Poznania i Piekar Śląskich w okolicach 25tyś, czy ktoś oglądał te egzemplarze?
KarQ
Nowy lex user
Model Lexusa: LS - poszukiwany

Post by KarQ »

Byłem oglądać tego z linka powyżej.
Cała strona kierowcy zmalowana, błotnik przód szpachlowany, w bagażniku stała woda i na łączeniach wyszła ruda, antena się nie wysuwa.
Silnik pracował równo, po dodaniu gazu wpadał w jakieś wibracje, na pewno było słychać którąś rolkę. Podłokietnik w drzwiach mocno wytarty i wygnieciony, reszta wnętrza poprawna.
Nie jeździłem bo szukam czegoś lepszego i szkoda było mi czasu.
djslavoll
Lex user
Model Lexusa: GS300 mkII

Post by djslavoll »

Teraz już wiemy, czemu tak długo stoi.
piotr392
Nowy lex user
Model Lexusa: GS300

Post by piotr392 »

Witam,

czy ktoś oglądał tego ls-a z Ełku: http://olx.pl/oferta/lexus-ls400-z-1999 ... d;promoted

Autko stoi już chyba grubo ponad rok i ciekawi mnie dlaczego. Przebieg? Kolor? Czy po prostu trup?
Post Reply

Return to “Lexus LS”