To mójmikrus wrote:Pozdrowienia dla kolejnego
Spotkany przy kolegiacie w Szamotułach. Stałem kilka aut dalej.
Niestety kierowniczki nie ma osobiście na forum, a mianowicie to moja luba ktora uzytkuje aktualnie naszego lexa:) oczywiscie mowila mi zacieszona o zaistnialej "milej sytuacji" na ul. Kościuszki, musialem jej wytlumaczyc ze ta spolecznosc tak ma i jak bedzie jezdzic to nalezy odmachiwac. Pozdrawiam;)tomcio105 wrote:Dziś o 15 w Dąbrowie Górniczej na ul.Kościuszki IS 300 SC rej.SD.... Pani ,,kierowniczka" za kierownicą - pomachane, odmachane z uśmiechem. Z tyłu miała napis crossfit coś tamCiekawe czy jest na forum?
Tak też myślałem, że autko od mężaMiki.91 wrote:Niestety kierowniczki nie ma osobiście na forum, a mianowicie to moja luba ktora uzytkuje aktualnie naszego lexa:) oczywiscie mowila mi zacieszona o zaistnialej "milej sytuacji" na ul. Kościuszki, musialem jej wytlumaczyc ze ta spolecznosc tak ma i jak bedzie jezdzic to nalezy odmachiwac. Pozdrawiam;)tomcio105 wrote:Dziś o 15 w Dąbrowie Górniczej na ul.Kościuszki IS 300 SC rej.SD.... Pani ,,kierowniczka" za kierownicą - pomachane, odmachane z uśmiechem. Z tyłu miała napis crossfit coś tamCiekawe czy jest na forum?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest