W niedzielę dostałem informację, że samochód jest w Mszczonowie. Ile czasu zazwyczaj trwa dostarczenie do dealera?Ghotti wrote:i tyle są warte te wszystkie recenzjewidać Lexus dużo płaci
Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
W niedzielę dostałem informację, że samochód jest w Mszczonowie. Ile czasu zazwyczaj trwa dostarczenie do dealera?Ghotti wrote:i tyle są warte te wszystkie recenzjewidać Lexus dużo płaci
znam trochę tę branżę i to nawet nie to że płaci....Ghotti wrote:i tyle są warte te wszystkie recenzjewidać Lexus dużo płaci
15 dni max. Samochod musi przejsx odprawe w Mszczonowie. Musza zmaontowac dodatkowe wyposazenie jesli bylo jakies zamowione.pawelwone wrote:W niedzielę dostałem informację, że samochód jest w Mszczonowie. Ile czasu zazwyczaj trwa dostarczenie do dealera?Ghotti wrote:i tyle są warte te wszystkie recenzjewidać Lexus dużo płaci
Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
wiem na czym to polegawhero wrote:znam trochę tę branżę i to nawet nie to że płaci....Ghotti wrote:i tyle są warte te wszystkie recenzjewidać Lexus dużo płaci
ale pozytywne stosunki z Lexusem np. pozwolą na zrobienie testu samochodu którego nikt inny jeszcze nie ma kilka miesięcy przed konkurencją? nawet nie merytoryczne video wypełnione błędnymi informacjami dostanie sporo wyświetleń... no i oczywiście jeżeli w internecie będzie tylko jedna/dwie recenzje po polsku - wszystkie opiewające jakie to fajne auto jest... to wyniki sprzedaży też rosną... to jest bardziej symbioza na zasadzie ręką rękę myje noga nogę kopie - co byście pomyśleli o aucie gdyby jedyna dostępna przez ostatnie 2-3 miesiące recenzja po polsku opowiadała jakie to głośne, twarde auto... wolniejsze od konkurencji, o nie wygodnych fotelach, zbyt dużych felgach i na run dlatego tires... odchodzące od tradycji Lexusa niezawodnych fizycznych przycisków na rzecz próby kopiowania konkurencji dużym ekranem dotykowym no i jeszcze nie dające się sensownie wyposażyć - bo jak chcesz plug-in to nie dostajesz marka levinson'a
....
kątów z jakich można patrzeć na wszystko jest masa -każdą zaletę można obrócić w wadę i na odwrót - dostał propozycję recenzji na wyłączność na nasz rynek i jak mu się dziwić że skorzystał... nawet chyba test 0-100 bardzo pozytywnie brzmiący zrobił
wszystkie recenzje doradzam brać z przymrużeniem oka - rozważając sytuację recenzenta w trakcie realizacji materiału i jego punkt odniesienia -osobiście traktuję je bardziej jako miejsce zebrania ciekawostek i ewentualnych zauważonych detali - ogólną ocenę wartości pojazdu trzeba jednak robić osobiście i subiektywnie pod własne zapotrzebowania
ten link prowadzi do 350h a nie 450h ktorym jeździł Pertyn tak czy siakLewsey 89 wrote:Panowie i Panie. Pertyn jeździł samochodem zarejestrowanym w Niemczech i być może na rynek niemiecki. ML jest dostępny w cenniku dla wersji F-Sport.
https://www.lexus.de/car-models/nx/buil ... next-steps
dla wersji 450h też?Lewsey 89 wrote:Panowie i Panie. Pertyn jeździł samochodem zarejestrowanym w Niemczech i być może na rynek niemiecki. ML jest dostępny w cenniku dla wersji F-Sport.
https://www.lexus.de/car-models/nx/buil ... next-steps
mówił coś w sensie na tym filmiku "poświęcam się dla państwa iż teraz nie gra ten ML który tutaj jest wyśmienity" no ale jak widać na filmiku go tam nie maKlaudiusz wrote:Oszukali nas! Banda decydentow!
Ale na serio. Jezdzili zarowno 350h jak i 450h+.
Moze sluchal na 350h.
Jutro w koncu jade na jazde testowa. Pozniej BMW X3 i Volvo XC60. Dam znac co z tego wyszlo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests