PabloWRO wrote:Wczoraj miałem okazję pojeździć 350h we Wrocławiu. Ogólnie auto super, na AOW jechałem tylko chwilę co prawda, ale z tego co zauważyłem to przy stałej prędkości jest bardzo cicho, silnik słychać dość mocno tylko przy przyspieszaniu, ale nie jest to uciążliwe. W mieście jazda bardzo przyjemna. Co mnie za to zmartwiło po godzinnej jeździe to... fotele. Nie wiem czy to kwestia wersji (F-sport), czy moich gabarytów (198cm/100kg), ale po godzinie bolał mnie tyłek i ogólnie zacząłem się zastanawiać czy nie jest to jednak trochę za ciasne auto dla mnie. Przydałaby się też możliwość przesunięcia fotela o parę centymetrów do tyłu. Po powrocie do salonu wsiadłem na chwilę do Omotenashi i mam wrażenie, że było wygodniej, ale dopiero jak się przejadę to będę wiedział jak to wygląda na dłuższym dystansie...
dlatego nie brałem pod uwagę nawet F Sport

miałem na weekend nx300h F Sport to nie są fotele dla ludzi takich gabarytów jak my

192cm/105kg po prostu tyłek uciska ta profilowanie. Za to zwykły nx300h comfort czy nawet business to chyba nie siedziałem w wygodniejszych fotelach. Aczkolwiek siedziałem w omotenashi na przymiarkach i niestety miałem też delikatny ucisk na 4 literach będę wiedział za te 1,5 tygodnia jak to wygląda w omotenashi na dłuższą chwilę ~~ Najwyżej zostanie zrzucić 10kg nadbagażowe

aczkolwiek wiele to nie zmieni raczej :/