Kto to? - widziane Lexy na ulicy
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 300
Re: Kto to? - widziane Lexy na ulicy
Jest gitara:) kolor masz najlepszy z możliwych a felgi chyba z dystansami bo od razu widać że jest szeroko:) a jaki gwint? isc? bo ja jestem właśnie na etapie zamawiania i ciekawią mnie wszelkie opinie o gwintach
- KowaLazer
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200
Bez dystansu, 8.5' . Tak, ISC . Pyknijmy na PW żeby nie zaśmiecać tu
- KowaLazer
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200
Pozdrawiam forumowicza w niebieskim IS mk1 na chromowanej feli (okolice castoramy, łódź, włókniarzy) i właściciela srebrnego IS mk1 w okolicach Konstantynowa ( ogarnąłem, że to IS jak skręciłeś na stacje, wcześniej po oczach dostawałem konkretnie i nie dałem się prowokować do szybszej jazdy) .Ogólnie zapraszam Cię kolejnym razem, pisz na pw o ile to czytasz - dobre kreski były na obwodnicy i smaczny grill w porszewicach . Pozdro !
- michalWro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
Wrocław, skrzyżowanie Porannej i Sowiej - to cacko:

- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
16.10. (wczoraj). Widziane trzy isy. Pierwszy na ul Lazurowej caly czarny matowy. Dwa kolejne widziane w Markach na ul Rodziewiczówny dwa srebrne w pierwszym widziałem dwie panie z przodu a w drugim juz sie nie przyjrzałem. Obydwa na wwl ok godziny 21.40
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300
Przed chwilą wyglądając przez okno śmignął mi srebrny GS mk2 z czarnym dachem na FG 

Noclegi nad morzem!!! CLIFF HOUSE Międzyzdroje-pok.1,2,3 i 4-osobowe, apartament 5-osobowy
Więcej informacji PW lub 535-550-888
Więcej informacji PW lub 535-550-888
-
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
Ja dzisiaj widziałem na trasie katowickiej przejeżdżającego z przeciwka czarnego Lexusa IS 250 lub IS 220. Kierowała nim Pani, auto miało też charakterystyczną tablicę (WO LEXXX). Ktoś z forum?
- myh4u
- Moderator
Dzisiaj w CH Sadyba Best Mall o godz. 17:00 udało mi się zaparkować obok tego cudeńka. Ktoś z forum jeździ może IS-em 300h? Pozdrawiam.

- myh4u
- Moderator
Wczoraj widziane dwa IS-y 200. Obydwa srebrne.
Pierwszy ok. godziny 12:30 skręcał w lewo w Wawelską z Raszyńskiej. Nr rej. NO...H.
Drugi ok. godziny 15:20 skręcał w lewo z Czerniakowskiej w Łazienkowską. Nr rej WE...T.
Wydawało mi się, że któryś z nich miał forumowe ramki. Przyznać się czy to ktoś z Was
Oczywiście pozdrawiam
Pierwszy ok. godziny 12:30 skręcał w lewo w Wawelską z Raszyńskiej. Nr rej. NO...H.
Drugi ok. godziny 15:20 skręcał w lewo z Czerniakowskiej w Łazienkowską. Nr rej WE...T.
Wydawało mi się, że któryś z nich miał forumowe ramki. Przyznać się czy to ktoś z Was

Oczywiście pozdrawiam