Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: UX250h
Re: Tutaj się witamy
Dzień dobry wszystkim. Tu Tomek ze Świnoujścia, jestem szczęśliwym posiadaczem UX250h 2019. Moje szczęście nie jest jednak pełne, stąd moja obecność na tym forum, gdzie mam nadzieję znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania jak i podzielić się swoimi doświadczeniami i może coś doradzić. Pozdrawiam serdecznie.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Is200t
Dzień dobry
Jestem posiadaczem IS200t czas pokaże czy to był dobry pomysł.
Pozdrawiam serdecznie :)
Jestem posiadaczem IS200t czas pokaże czy to był dobry pomysł.
Pozdrawiam serdecznie :)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS?
Witajcie,
chodzi mi po głowie Lexus, kiedys niemal zakupiłem IS200 i ciagle pamietam jak miło mi sie nim jechalo i cudowne zegary zegarki. Chyba czas wrócić do pomysłu zakupu Lexa
chodzi mi po głowie Lexus, kiedys niemal zakupiłem IS200 i ciagle pamietam jak miło mi sie nim jechalo i cudowne zegary zegarki. Chyba czas wrócić do pomysłu zakupu Lexa
- Pomiotek
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200 - planowany
Hej,
Przede mną decyzja dotycząca zakupu pierwszego auta, przez które, mam nadzieję, nie zbankrutuję, ale jednocześnie będzie ono miało to charakterystyczne coś. Padło na Lexusa-luksusa, konkretniej na IS200, tak jak kolega wyżej pisał. Czy się uda - czas pokaże, ale na ten moment jestem autem oczarowana. :)
Przede mną decyzja dotycząca zakupu pierwszego auta, przez które, mam nadzieję, nie zbankrutuję, ale jednocześnie będzie ono miało to charakterystyczne coś. Padło na Lexusa-luksusa, konkretniej na IS200, tak jak kolega wyżej pisał. Czy się uda - czas pokaże, ale na ten moment jestem autem oczarowana. :)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250
Witam wszystkich użytkowników forum i lex-maniaków. Właśnie nabyłem Lexusa is 250 i pomalutku ogarniam co i jak z tym samochodem. Przesiadłem się z Forda focusa do lexa i banan z gęby mi nie schodzi .
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Nh 350h
Witam serdecznie. Po 14 miesiącach czekania wreszcie odebrałem swojego nx i z wielką przyjemnością dołączam do tak zacnego grona
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX450h z 2011 r.
Witam wszystkich od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką rx450h z 2011 r.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS250 mk4 2012
Dzień dobry, od Maja 2023 jestem szczęśliwym posiadaczem GS250 mk4 - Lexus płynie :)
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Cześć. Zamówienie na NX350h złożone. To będzie mój pierwszy Lexus, ale za to kolejny Japończyk, po Mitsu, Toyocie i Subaru.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Ct200h
Witam wszystkich.