Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX 400h
Re: Tutaj się witamy
Cześć, jestem od niedawna właścicielem Lexusa RX 400h z 2006r. To moje pierwsze auto tej marki. Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym nie mniej jednak, z racji na wiek i zużycie, zawsze będzie coś przy nim do zrobienia. Powoli odkrywam ogromne zalety, ale też i wady tego modelu Lexus /np. pekająca i odbijająca sie mocno w przedniej szybie deska rozdzielcza/. Oczywiscie będe miał do Was różne pytania. Liczę na wyrozumiałość i uczciwe, fachowe odpowiedzi. Pozdrawiam Paweł
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 350h Omo
Tutaj się witamy
Witam Wszystkich :)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Es300h
Witam wszystkich forumowiczow. Podjąłem decyzję o zakupie Es300h w wersji business edition. Odbiór listopad. Jestem na etapie sprzedazy mojego oczka w głowie Hondy Accord 2.4 VIII. Chętnie oddam w dobre ręce. Generalnie od zawsze poważam tylko japońska motoryzację 🙂 Zakup Lexus traktuje jako spełnienie motoryzacyjnych marzeń.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX200t
Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie podjąłem decyzję o zakupie NX 200t z 2015 roku. Liczę na Waszą pomoc w kwestiach związanych z użytkowaniem lexsa, jego słabymi i mocnymi stronami.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Rx 450h+
Witam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS 300
Cześć wszystkim. Jestem właścicielem Lexusa GS 300 z 95 roku już od prawie dekady. Uwielbiam ten samochód, prowadzenie i komfort. Jak to mówią: stare a jare ;) Niestety, jest problem z częściami i z tym problemem tu przyszedłem.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX2024
Witam
Posiadałem NX, wypróbowałem przez rok RX. Wracam do NX ;)
Posiadałem NX, wypróbowałem przez rok RX. Wracam do NX ;)
- grembol121
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES 300h Dynamic
Witam wszystkich , jestem posiadaczem lexusa ES 300h
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX300h
Dzień dobry cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły anonek mam na przedmieściu domek. A w nim światło, wodę, Lexusa, gaz więc pozdrawiam wszystkich was!
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS250 mam nadzieje
Siemanko,
Planuje zakup is250 mkII - tak tu trafiłem. Aktualnie przeglądam sobie związane z nim tematy. Na otomoto jest kilka (mam wrażenie) sensownych ogłoszeń, więc pewnie niedługo będę o nie pytał we właściwym wątku. Gdyby ktoś był tak miły i np. podrzucił kontakt do kogoś zaufanego kto może sprawdzić (również odpłatnie) taki samochód to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :)
Planuje zakup is250 mkII - tak tu trafiłem. Aktualnie przeglądam sobie związane z nim tematy. Na otomoto jest kilka (mam wrażenie) sensownych ogłoszeń, więc pewnie niedługo będę o nie pytał we właściwym wątku. Gdyby ktoś był tak miły i np. podrzucił kontakt do kogoś zaufanego kto może sprawdzić (również odpłatnie) taki samochód to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :)