WTF ?!DziadekCBO wrote:Bo jak zapytalem w motoryzacyjnym to mi powiedzieli ze nie wiedza ile bedzie kosztowal i najpierw trzeba zamowic.
co to za sklep motoryzacyjny?
miałeś w ASO kupić...
WTF ?!DziadekCBO wrote:Bo jak zapytalem w motoryzacyjnym to mi powiedzieli ze nie wiedza ile bedzie kosztowal i najpierw trzeba zamowic.
Do ASO to ja mam pol Polskiforest wrote:WTF ?!DziadekCBO wrote:Bo jak zapytalem w motoryzacyjnym to mi powiedzieli ze nie wiedza ile bedzie kosztowal i najpierw trzeba zamowic.
co to za sklep motoryzacyjny?
miałeś w ASO kupić...
No popatrz, pierwsza osoba ktora podala jakas marke i moge czegos szukacagiless wrote:W ASO oferowali Filtrona? Niech w jakimś uczciwym motoryzacyjnym dobiorą Ci Knechta i wszystko będzie Ok.
Uderz tu http://www.zmienolej.pl/ masz blisko i kupisz wszystko co potrzeba - do wyboru i kolory jak kto lubi.DziadekCBO wrote:No popatrz, pierwsza osoba ktora podala jakas marke i moge czegos szukacagiless wrote:W ASO oferowali Filtrona? Niech w jakimś uczciwym motoryzacyjnym dobiorą Ci Knechta i wszystko będzie Ok.Dzieki. Knecht to dobre filtry? Gorsze od ASO?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest