Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

whero wrote:
I.Q. wrote:
Klaudiusz wrote:No i znalalem Prestige Design Tazuna:

Komfort i funkcjonalność
• Funkcja łatwego wsiadania i wysiadania,odsuwanyfotelkierowcy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zwracam honor -'faktycznie tego nie doczytałem - ale jak to działa nie mając pamięci ustawień. za każdym razem trzeba dodawać i podnosić siedzenie pod swoje preferencje ? Toż to uciążliwe
pewnie podstawowo pamięta ostatnie położenie przed cofnięciem po prostu
mi się wydawało dziwne wyszczególnienie trzech zapisów jak chyba ma być ten program że sczytuje dane użytkownika z telefonu i dostosowywuje fotel pod nie... chyba gdzieś o czymś takim mówili - pomyślałem że mogli to przesuwanie fotela pod ten pakiet podpiąć ;) - jeszcze mógłbyś mi podesłać gdzie znalazłeś tą informację
Niestety. Rozkminialem te sprawe w Camry z 2019 roku. W Lexusie ES z reszta ta sama sprawa. Trzeba wlozyc nowe fotele i wiazke w drzwiach. O ile pewnie Ruscy jakos by ogarneli temat fotela to wiazki nie przeskoczymy. Chyba ze te 95% nowych czesci wprowadzi pewna funkcjonalnosc. Za rok bedzie wiadomo jak juz Ruscy rozloza samochod do ostatniej srubki.

Klaudiusz
Lex Master

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

Czy nowy NX ma spryskiwacz kamery cofania czy znowu trzeba bedzie montowac na wlasna reke?

Telega86
Lex user

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by Telega86 »

Ghotti wrote:
Jarecki v8 wrote:Zawrotne 1,8% na stałej stopie w toyota baku nie jest dobrą ofertą.
Liczył ktoś jaki jest promień skrętu na 20" względem obecnych NX na 18" ?
Na pewno jest utrata zwrotności auta.
miałem 5-6 wycen każda była gorsza.
Dzisiejsze problemy o ile większy jest skręt na 20` zamiast 18` ja wysiadam :szok:

Też ostatecznie wziąłem w listopadzie leasing od toyoty na stałej stopie, co biorąc pod uwagę wibor i tendencję wzrostową szybko się zwróci. W impulsleasing było odrobinę mniej, ale na zmiennej.

Nie śledziłem całego wątku, ale ten Jarecki v8 to chyba jakiś troll.
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Już został zbanowany i to byli alterego A… ;)

Tez brałem na koniec listopada w Toyota. Inne miałem lepsze oferty ale na zmiennej a patrząc na przewidywania ze ma wzrosnąć kolejne 2% …. to wybieram obecnie stała stopę %
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

Klaudiusz wrote:Czy nowy NX ma spryskiwacz kamery cofania czy znowu trzeba bedzie montowac na wlasna reke?

chyba chwalili że ma
protos
Lex user
Model Lexusa: nx 350 h

Post by protos »

Wreszcie 12 lutego mam odbiór autka
Esdipio
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by Esdipio »

whero wrote:
Klaudiusz wrote:Czy nowy NX ma spryskiwacz kamery cofania czy znowu trzeba bedzie montowac na wlasna reke?

chyba chwalili że ma
Na 100% kamera posiada spryskiwacz w tym ponizej podlinkowanym filmie, przewin tylko na 2:18. Ogolnie to jest chyba ten egzemplarz ktory ktos juz linkowal ze slabo dziala 4x4 tylko ze to wersja benzynowa 350 AWD niedostepna w PL.

https://youtu.be/UWT4GucvgkM
WM-LD
Nowy lex user
Model Lexusa: NX300h

Post by WM-LD »

"Klaudiusz" przepraszam za dygresję się ale tak Ci wierzę w te oferty na 199 tys. i 225 tys. jak naszemu premierowi.
Liczą od cen wyjściowych to 25% rabatu na Prestige i 22% rabatu na Prestige z dwoma pakietami.
Żaden szanujący się salon Lexus'a nie rabatuje tak wysoko jak ma się od "tyko" 3 auta.
pawelwone
Lex user
Model Lexusa: IS250/ IS200t / NX300H / ES300H / NX350H

Post by pawelwone »

WM-LD wrote:"Klaudiusz" przepraszam za dygresję się ale tak Ci wierzę w te oferty na 199 tys. i 225 tys. jak naszemu premierowi.
Liczą od cen wyjściowych to 25% rabatu na Prestige i 22% rabatu na Prestige z dwoma pakietami.
Żaden szanujący się salon Lexus'a nie rabatuje tak wysoko jak ma się od "tyko" 3 auta.
"ABN" "Jarecki v8" powrócił.

Ja akurat wierzę w ten rabat. Koniec roku, więc jeszcze salon chciał poprawić statystyki sprzedaży. Osobiście na wersję F-Sport + lakier + panorama + Fuji otrzymałem 18% (-59 323 PLN) rabatu - sierpień 2021, a na Omotenashi + lakier 19% (-55 461 PLN) - listopad 2021.
pawelwone
Lex user
Model Lexusa: IS250/ IS200t / NX300H / ES300H / NX350H

Post by pawelwone »

protos wrote:Wreszcie 12 lutego mam odbiór autka
Sprzedawca potwierdził? Ja zamawiałem 4 dni wcześniej, ale nie otrzymałem jeszcze informacji (może dlatego, że nie pytałem?) Wyprodukowany był 17.12.2021.
Post Reply

Return to “Lexus NX”