Niestety. Rozkminialem te sprawe w Camry z 2019 roku. W Lexusie ES z reszta ta sama sprawa. Trzeba wlozyc nowe fotele i wiazke w drzwiach. O ile pewnie Ruscy jakos by ogarneli temat fotela to wiazki nie przeskoczymy. Chyba ze te 95% nowych czesci wprowadzi pewna funkcjonalnosc. Za rok bedzie wiadomo jak juz Ruscy rozloza samochod do ostatniej srubki.whero wrote:pewnie podstawowo pamięta ostatnie położenie przed cofnięciem po prostuI.Q. wrote:Zwracam honor -'faktycznie tego nie doczytałem - ale jak to działa nie mając pamięci ustawień. za każdym razem trzeba dodawać i podnosić siedzenie pod swoje preferencje ? Toż to uciążliweKlaudiusz wrote:No i znalalem Prestige Design Tazuna:
Komfort i funkcjonalność
• Funkcja łatwego wsiadania i wysiadania,odsuwanyfotelkierowcy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mi się wydawało dziwne wyszczególnienie trzech zapisów jak chyba ma być ten program że sczytuje dane użytkownika z telefonu i dostosowywuje fotel pod nie... chyba gdzieś o czymś takim mówili - pomyślałem że mogli to przesuwanie fotela pod ten pakiet podpiąć- jeszcze mógłbyś mi podesłać gdzie znalazłeś tą informację
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk