Konrabi wrote: ↑30 Sep 2025, o 20:01
tecman77 wrote: ↑26 Sep 2025, o 22:51
Konrabi wrote: ↑26 Sep 2025, o 18:25
Nie wymeniają zegarów - u mnie nie wymienili. U kogoś tak? Natomiast po wymianie ta różnica... ja nie wiem czy jest różnica jakakolwiek w ogole. Jakiś dramat...
to ile wchodzi paliwa jak zatankujesz zaraz po zapaleniu rezerwy?
Bagatela 52 litry zalałem jak miałem ok 30 km zasięgu. Chyba mi sie nawet rezerwa nie zapaliła. Teraz sprawdzam czy ta rezerwa w ogole sie zapali.
Nijak to sie ma do instrukcji wg której zasiego to przybliżony zasięg, a nie ilość kilometrów do rezerwy. Badam te rezerwe i ponownie reklamuje bo to niepodobne żeby coś takiego działo sie w samochodzie "elitarnym.pod każdym wzgledem".
Przekuwanie tego w zalete ze niby mi sie samochód nie zatrzyma jak wyjeżdżę cały zasiego ... ahh brak słów kto normalny zjeżdża poniżej zasięgu... Robią z ludzi idiotow i i tyle.
auto odebrane wczoraj po wymianie baku i mam dokładnie tak samo jak piszesz! Wlałem 51L do pierwszego odbicia, w sumie dobiłem jeszcze 1L, pstrykajac jeszcze parę razy aby dobić do 300zl
Zasięg pokazał 800km na baku. Auto pokazywało rezerwę, ale był jeszcze jeden "klocek" na wskaźniku paliwa i ok 25km zasięgu.
Musze wyjeździć ten bak i zobaczymy czy coś się poprawiło, ale jestem raczej sceptycznie nastawiony!