Łączę się w bólu. Uszy mi krwawią jak tego słucham. Automapa 15 lat temu miała lepszego lektora

Łączę się w bólu. Uszy mi krwawią jak tego słucham. Automapa 15 lat temu miała lepszego lektora
Miałem ten problem, zgłosiłem ASO, powiedzieli że byłą jakaś wada tych klapek ( za słaba sprężyna ) i trzeba wymienić, zamówili, wymienili, jest teraz super - odskakuje zdecydowaneii wyraźnie nawet w duży mróz.
ASO Lexus wola wymienili całą klapkę i ładnie teraz odbija
No więc już po przeglądzie.Khaal wrote:U mnie ta sama wersja, ale we wtorek jestem w serwisie na przeglądzie, to dopytam o szczegóły. Dam znać jak się czegoś ciekawego dowiem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dostałeś książeczkę gwarancyjną przy odbiorze?toomaas wrote: ↑22 Jan 2024, o 13:19 Hej,
Czy jest jakaś lista czynności serwisowych przy kazdym przeglądzie?
Przykładowo przegląd po roku taki i taki filtr, olej, serwis klimy itp., itd?
Pytam bo łatwiej się połapać. Przykładowo w poprzednim samochodzie producent zalecał wymianę filtra klimatyzacji co 2 lata co dla mnie jest nieporozumieniem.
Dzięki za info. No to się fachowcy wypowiedzieliKhaal wrote:No więc już po przeglądzie.Khaal wrote:U mnie ta sama wersja, ale we wtorek jestem w serwisie na przeglądzie, to dopytam o szczegóły. Dam znać jak się czegoś ciekawego dowiem.
Według serwisu mapa jest aktualna (sic!) Na moje zdziwienie pan z serwisu też okazał zdziwienie. I tyle [emoji17]
Dlaczego wyskakuje info o błędzie przy próbie aktualizacji z poziomu auta Pan nie miał pojęcia.
Kiedy będzie aktualizacja również.
Generalnie pytania o infotainment byly niezrozumiałe [emoji17]
kabinowy jest przy każdym przeglądzie wymienianytoomaas wrote: ↑22 Jan 2024, o 13:19 Hej,
Czy jest jakaś lista czynności serwisowych przy kazdym przeglądzie?
Przykładowo przegląd po roku taki i taki filtr, olej, serwis klimy itp., itd?
Pytam bo łatwiej się połapać. Przykładowo w poprzednim samochodzie producent zalecał wymianę filtra klimatyzacji co 2 lata co dla mnie jest nieporozumieniem.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests