Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
10 listopada rozpoczęte profukcjiNEONX
Ciekawe jak w miesiac
wyprodukowali
przetransportowali do Belgii, do Mszczonowa, do salonu.
Skoro już było wyjaśniane na forum ile ten proces trwa.
Albo jakiś błąd (pogratulować szczęścia) albo kolega źle czyta dokumenty
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Cały okres jak płynie statkiem to status jest opuścił fabrykę, dopiero jak trafia do Belgii to status się zmienia w transporcieJacek wrote:3 Jan 1970, o 22:40 Ja dziś dostałem taką odpowiedź od TCE:
"W odpowiedzi na Pana zapytanie chcielibyśmy poinformować, że zamówiony przez Pana samochód został wyprodukowany oraz w chwili obecnej znajduje się w trakcie transportu morskiego do Europy. Aktualnie szacowany termin dostarczenia samochodu do Polski (skład celny) to 29.03.2023 roku."
Czy skład celny to Mszczonów czy to w jakimś porcie?
Wychodzi na to, że coś się ruszyło, bo w umowie mam dostawa kwiecień/maj. Handlowiec mówił o końcu kwietnia. Status w aplikacji nadal "wyjazd z fabryki" co pokazuje, że nie są one na bieżąco aktualizowane zgodnie ze stanem faktycznym.
Ghotti może Twój też się załapał na ten sam statek
Kiedy dostałeś info o zacięciu produkcji ?Jacek wrote:3 Jan 1970, o 22:40 Ja dziś dostałem taką odpowiedź od TCE:
"W odpowiedzi na Pana zapytanie chcielibyśmy poinformować, że zamówiony przez Pana samochód został wyprodukowany oraz w chwili obecnej znajduje się w trakcie transportu morskiego do Europy. Aktualnie szacowany termin dostarczenia samochodu do Polski (skład celny) to 29.03.2023 roku."
Wychodzi na to, że coś się ruszyło, bo w umowie mam dostawa kwiecień/maj. Handlowiec mówił o końcu kwietnia. Status w aplikacji nadal "wyjazd z fabryki" co pokazuje, że nie są one na bieżąco aktualizowane zgodnie ze stanem faktycznym.
Nie dostałem takiego info, bo zostałem podpięty do śledzenia zamówienia dopiero 08.02. Wtedy był status "produkcja w toku", a zmiana na "wyjazd z fabryki" 14/15.02.Ghotti wrote: ↑1 Mar 2023, o 14:49Kiedy dostałeś info o zacięciu produkcji ?Jacek wrote:3 Jan 1970, o 22:40 Ja dziś dostałem taką odpowiedź od TCE:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest