Spoty Warszawa !!! 7 maj - Salon na Puławskiej
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: Spotkanie grupy Warszawa i okolice
Przebolejesz. Ciesz że masz relatywnie blisko
Dołącz do Lexus-Forum na facebook.com/lexus-forum
- dS
- Lex Master
a co w nim chorego ? imo normalny i dosyć luźny, chociaż przy 5m inaczej patrzy się na światWombat wrote:ta, tłumy, chory wjazd w głupim miejscu
jak chcesz zobaczyć chory wjazd to pojedź do CH Wileńska i spróbuje wjechać na wyższy poziom
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- Kamil87
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Ja niestety muszę zrezygnować ze spotkania. Wypadła mi impreza rodzinna, którą muszę przygotować
Pewnie to nie ostatnie spotkanie, więc będę czekał na następne
Miłej zabawy!
Miłej zabawy!
- Wombat
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
no ja zaciskam zeby i bede się wbijał w ta arkadie grrrrrrr bo licze na choc jedno ładne zdjecie tej kanciastej mordy LSa który generalnie brzydki jest jak kupa . Zostawiem sobie co prawda mały margines na to że w srode dzieciak ma zabieg w Kajetanach i do piatku powinien byc już w domu ale w razie komplikacji po zabiegu to wiadomo - życie.
- Ralfx
- Lex Master
Ech no bywa. Liczę na to że może nas jakos wciśniesz w harmonogram i wpadniesz na godzinke. Mam też nadzieje że reszta da rade przyjechać.Kamil87 wrote:Ja niestety muszę zrezygnować ze spotkania. Wypadła mi impreza rodzinna, którą muszę przygotować
Miłej zabawy!
- Kamil87
- Lex user
Nie obiecuje, ale postaram się wpaść, chociaż na chwile. Ale z czystym samochodem, może być gorzejRalfx wrote:Ech no bywa. Liczę na to że może nas jakos wciśniesz w harmonogram i wpadniesz na godzinke. Mam też nadzieje że reszta da rade przyjechać.
- czak
- Lex user
He, he, Ralfx mnie przyzwał do porządku. Nie odzywałem się, bo chętnie bym wpadł, ale weekendy w moim wykonaniu są prawie zawsze niewykonalne :/ Będę śledził temat, jak będzie jakiś termin inny to pewnie kiedyś wpadnę.
Swoją drogą, pracuję koło Arkadii na tygodniu i dość dobrze znam ten parking. Trochę lipa. Nie myśleliście o jakiejś bardziej zajawkowej miejscówce do fotek, jak np. stadion Skry, park Szczęśliwicki, hale na Ursusie, gdzieś nad Wisłą?
Swoją drogą, pracuję koło Arkadii na tygodniu i dość dobrze znam ten parking. Trochę lipa. Nie myśleliście o jakiejś bardziej zajawkowej miejscówce do fotek, jak np. stadion Skry, park Szczęśliwicki, hale na Ursusie, gdzieś nad Wisłą?
- Ralfx
- Lex Master
Wygrało ogrzewanie i żarcie w pobliżu Kurcze szkoda że nie możesz wpaść W sumie to nigdy sie wszystkim nie dogodzi. Teraz juz terminu nie zmieniamy. Najwyżej drugie spotkanie spróbujemy ogarnąć wieczorem w tygodniu.
Tak zacząłem kminić i sie zastanawiać czy w Arkadii znajdziemy miejsce na 5 aut obok siebie w weekend. W sumie to każde centrum handlowe jest wtedy zapchane.
Tak zacząłem kminić i sie zastanawiać czy w Arkadii znajdziemy miejsce na 5 aut obok siebie w weekend. W sumie to każde centrum handlowe jest wtedy zapchane.
- czak
- Lex user
Szczerze wątpie. Ale właśnie. Możecie się wbić na ładną miejscówkę obok arkadii na fotki. Właśnie moje miejsce pracy Parking jest co prawda płatny, ale 30 minut jest gratis i w weekend nie ma problemu z miejscami. Szamanie w sumie też tu jest ale dość drogawo.Ralfx wrote: Tak zacząłem kminić i sie zastanawiać czy w Arkadii znajdziemy miejsce na 5 aut obok siebie w weekend. W sumie to każde centrum handlowe jest wtedy zapchane.
tak to wygląda:
Uploaded with ImageShack.us
a jest dosłownie parę metrów od arkadii, o tu:
- Wombat
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
ciaaaaasno w tych uliczkach. jeżeli ta Arcadia faktycznie potencjalnie bedzie zawalona to może zmienić miejscówke?
moje typy:
- Blue City albo podziemny daleko od wejść albo ten boczny zadaszony
- Reduta po przeciwnej stronie ulicy niz BlueCity, część podziemna jest zawsze pusta w conajmniej 50% tam koło myjni i wyjazdów i tam jest światło dzienne
- Carrefour na Powstańców Śląskich o ile parking już jest po remoncie i jest czynna cała góra (dawno nie byłem - z rok).
I raczej dojazdy sa proste i bez korków
- Janki Ikea, podziemny ogromny. 70% zawsze puste ale tam sie w sobote dostać w południe to korek w Raszynie i z pragi to już jest naprawde kawał.
Nie wiem jak Sadyba BM wygląda w soboty ale ona ni ema wielkiego parkingu
moje typy:
- Blue City albo podziemny daleko od wejść albo ten boczny zadaszony
- Reduta po przeciwnej stronie ulicy niz BlueCity, część podziemna jest zawsze pusta w conajmniej 50% tam koło myjni i wyjazdów i tam jest światło dzienne
- Carrefour na Powstańców Śląskich o ile parking już jest po remoncie i jest czynna cała góra (dawno nie byłem - z rok).
I raczej dojazdy sa proste i bez korków
- Janki Ikea, podziemny ogromny. 70% zawsze puste ale tam sie w sobote dostać w południe to korek w Raszynie i z pragi to już jest naprawde kawał.
Nie wiem jak Sadyba BM wygląda w soboty ale ona ni ema wielkiego parkingu