lipieć -> październik -> grudzień 31.12 i najnowsza aktualizacja

Aktualna data przybycia do Dealera (ETA) 2023-01-01
Bieżący packing TMC_202211
Data Max(NCO)/ Gwarantowana (Potw.) ETA 2023-01-31
Nie przywiązywałbym się do daty Max / Gwarantowanej - u mnie minęła 17 października, a dzisiaj otrzymałem informację, że samochód dotarł do Mszczonowa.Ghotti wrote:28.11.2021 omo + lux + czerwień
lipieć -> październik -> grudzień 31.12 i najnowsza aktualizacja![]()
Pewnie byl slot na ktoras w dwoch sobot w listopadzie ktore akurat wypadly z powodu braku czesci.Ghotti wrote:28.11.2021 omo + lux + czerwień
lipieć -> październik -> grudzień 31.12 i najnowsza aktualizacja![]()
Kupiłem te oryginalne belki i boxa THULE Motion 800 XL i nie mogę wjechać do żadnego garażu podziemnego:( Na bank nie mieszczę sie w garażu 2.15Rambo wrote:Rozważam zakup belek, niestety salon nie jest w stanie podać producenta a wygląd nie wskazuje na thule (nie jest to wingbar edge). W sklepie, w którym kupuję bagażniki zaproponowano mi cenę za thule wingbar evo na poziomie tej z salonu Lexus. I właśnie się zastanawiam co kupić… póki co bliżej mi do thule.MacM wrote:Auto dopiero w marcu mam odebrac, ale kupilem juz belki dachowe. Aktualnie jest na nie promocja 20% taniej i jeszcze 5% rabat dostalem. Belki calkiem fajne i wygladaja solidnie, podobno to Thule, tylko z logiem Lexusa. Mam nadzieje, ze bedzie je sie szybko montowac, znaczy w relingach sa otwory montazowe i nie trzeba bedzie z linijka biegac.
z ciekawości zapytałem. Stawiam, że tutaj nie będzie takich poślizgów jak z NX z racji mniejszej popularnościadakul5809 wrote:Dokładnie jak wyżej , dzięki za podanie danych . Swoją drogą, czy ktoś z Was orientuje się , czy na nowego RX podobnie długo się czeka?
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests