Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by I.Q. »

Nie rozumiem tej kolejki
https://m.facebook.com/groups/652294522 ... 961471020/
A zamówienie z 2021 cisza.
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

I.Q. wrote:Nie rozumiem tej kolejki
https://m.facebook.com/groups/652294522 ... 961471020/
A zamówienie z 2021 cisza.
Jesli to prawda to jest to chore.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nex
Lex Driver
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Nex »

To pakiet techno czyli tak naprawdę golas. Więc możliwe że zjedzie szybciej z taśmy.

Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Nadal produkcja ruszyła po 7 msc? ja czekam już 11 msc i nadal zero informacji o produkcji ;)
piotr Lexus300
Lex user
Model Lexusa: NX350H

Post by piotr Lexus300 »

Klaudiusz wrote:
piotr Lexus300 wrote:
Klaudiusz wrote:Polecam zarejestrowac sie do programu Lexus More. 500zl bedzie na pelny bak paliwka :) https://www.lexus-polska.pl/lexusmore a nawet dodatkowe 2% na zakup Lexusa.

To jest znizka dawana przez centrale Lexusa wiec sprzedawca musi uwzglednic rabat.

o to co dostałem na zapytanie o rabat 2%
U Pana jest już uwzględniony rabat dla klienta lojalnego, bo podczas zamawiania samochodu - ( zamówienie z dn. 06.12.2021r. ) taki rabat jeszcze istniał.
W tym momencie Lexus wprowadził program Lexus More, który zastąpił klasyczny rabat dla klienta lojalnego i klient może go otrzymać tylko i wyłącznie przy zakupie kompletnych kół zimowych.
Patrzyłem do umowy kupna , ale tam nic nie ma , że bym dostał rabat lojalnościowy.
Pisz mail do info@lexusmore.pl.

O ta co dostałem z centrali Lexusa na temat programu Lexusmore:
Program Lexus More został uruchomiony 8 września br. i od tego momentu może Pan przystąpić do programu, o ile nie jest Pan już uczestnikiem programu Toyota More – wówczas ponowne przystąpienie nie jest potrzebne, programy są zintegrowane.

Promocja, o którą Pan pyta, to akcja specjalna, która dopiero będzie organizowana w ramach programu Lexus More – obecnie jeszcze nie weszła w życie. Ma ona zastąpić działające wcześniej formy nagradzania lojalnych klientów. W Pana przypadku możliwe, że stacja dilerska zastosowała już analogiczną lub wykluczającą promocję. Prosimy o sprawdzenie bezpośrednio w stacji.

Jeśli chodzi o planowaną promocję, o której mowa w materiałach reklamowych programu, to rzeczywiście przewiduje ona premiowanie klientów lojalnych możliwością obniżenia ceny nowego Lexusa. Będzie to jednak związane z koniecznością spełnienia kilku regulaminowych kryteriów. Ponieważ jest już opracowany regulamin tej akcji specjalnej, to możemy przekazać Panu najważniejsze postanowienia:

- adresatami akcji są uczestnicy programu Lexus More z Aktywnym Kontem uczestnika (więcej w regulaminie Programu);

- uczestnik promocji musi w dniu składania zamówienia na nowego Lexusa być właścicielem lub współwłaścicielem innego auta marki Toyota lub Lexus (i przedstawić do weryfikacji dokumenty, które to potwierdzą);

- wspomniany samochód może liczyć nie więcej niż 8 lat i być autem sprzedanym w ASD w Polsce;

- uczestnik promocji musi zakupić również komplet kół zimowych do zamawianego nowego Lexusa;

- promocja dotyczyć będzie zamówień złożonych najwcześniej w dniu ogłoszenia akcji specjalnej.

Ostatnie kryterium jest w Pana przypadku kluczowe – jeśli spojrzeć wyłącznie na regulamin, to zamówienia złożone przed dniem wejścia w życie promocji nie będą nią objęte, bez względu na czas wydania samochodu.
Gdyby dopuścić indywidualne rozpatrzenie Pana sprawy, to wcześniej należałoby zweryfikować zapisy już podpisanej z dilerem umowy – czy nie były udzielone inne zniżki wykluczające udział w akcji, czy forma finansowania zakupu pozwala na zmianę warunków po złożeniu zamówienia, czy spełnione są wszystkie kryteria regulaminowe promocji. Dlatego sugerujemy kontakt z pracownikiem prowadzącym Pana transakcję, a następnie kontakt dilera w Pana imieniu bezpośrednio z Lexus More.

Niezależnie od przebiegu sprawy, zachęcamy do rejestracji w programie - już teraz albo przy okazji wizyty w stacji. Jeśli już jest Pan użytkownikiem Lexusa, udział w programie będzie dla Pana korzystny również ze względu na serwisowanie obecnie używanego samochodu i inne oferty programu kierowane do uczestników.

Do programu Lexus More można przystąpić na 3 sposoby:
1. Wypełniając formularz zgłoszeniowy w salonie Lexusa.
2. Poprzez formularz na stronie https://pdf-lexus.eu/formularz_pl2/ - po jego wysłaniu konsultant programu nawiąże kontakt telefoniczny, celem dokończenia rejestracji.
3. Poprzez infolinię Lexus More, pod numerem 801 21 21 21 lub 22 544 11 55.
adakul5809
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by adakul5809 »

U mnie od wczoraj status w produkcji :biggrin2:
piotr Lexus300
Lex user
Model Lexusa: NX350H

Post by piotr Lexus300 »

adakul5809 wrote:U mnie od wczoraj status w produkcji :biggrin2:
a kiedy zamawiałeś i jaki model , kolor?
Ghotti
Lex Master

Post by Ghotti »

piotr Lexus300 wrote:
adakul5809 wrote:U mnie od wczoraj status w produkcji :biggrin2:
a kiedy zamawiałeś i jaki model , kolor?
byłoby myło jakby ktoś pisał ;) anyway z jego postów
"Re: Zakup Lexusa NX 350h
U mnie zamówiony 04.10.21 NX 350h Sonic Grey Omo + Luxury + Teammate + panorama +hak
Pierwotnie data odbioru z umowy 30.04, potem kilka zmian, obecnie - 30.11.22, no nic trzeba czekać... :bye:"

u mnie nadal cisza 28.11.21 zamówiony omo + luxury także 0 szans na odbiór w tym roku w sumie to i lepiej najlepiej by mi go zaczeli produkować 01.01.2023 :D a pewnie jak na złość zaczną w listopadzie/grudniu o ile ;)
adakul5809
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by adakul5809 »

Dokładnie jak wyżej , dzięki za podanie danych . Swoją drogą, czy ktoś z Was orientuje się , czy na nowego RX podobnie długo się czeka?
Ghotti
Lex Master

Post by Ghotti »

gdzieś czytałem że juz rok oficjalnie się czeka pula wyczerpana, ale nie wiem czy to prawda. Najlepiej wysłać maila do handlowca wszędzie takie same terminy.
Post Reply

Return to “Lexus NX”