Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
Od czasu tych mrozów i opadów śniegu, które pojawiły się na początku grudnia - w czasie jazdy na dużym ekranie, bez względu czy ustawiony jest przepływ energii czy np. nawigacja, ekran sam przełącza się na kamerę z przodu i widok z góry i za chwilę powraca do wyświetlania nawigacji/przepływ energii. Dojeżdżam do skrzyżowania i to samo (nie ma innych samochodów), przejeżdżam przez garby i też niekiedy się przełącza. Wcześniej tak nie miałem. Auto czyste. Chyba coś nie tak.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Moze aktualizacja przyszla?vki wrote:Od czasu tych mrozów i opadów śniegu, które pojawiły się na początku grudnia - w czasie jazdy na dużym ekranie, bez względu czy ustawiony jest przepływ energii czy np. nawigacja, ekran sam przełącza się na kamerę z przodu i widok z góry i za chwilę powraca do wyświetlania nawigacji/przepływ energii. Dojeżdżam do skrzyżowania i to samo (nie ma innych samochodów), przejeżdżam przez garby i też niekiedy się przełącza. Wcześniej tak nie miałem. Auto czyste. Chyba coś nie tak.
-
- Lex user
Chyba samo się powinno aktualizować w czasie jazdy.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Od tygodnia się sam Tidal nie włącza miga jakby odpalam apke i ją ubija dopiero jak włączę na telefonie to działa …
Ogólnie zauważyłem że dłużej się podłącza CarPlay od tygodnia - dwóch wcześniej dużo szybciej się odpala
Ogólnie zauważyłem że dłużej się podłącza CarPlay od tygodnia - dwóch wcześniej dużo szybciej się odpala
350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Moze spozniles rate za auto i się teraz mści?Ghotti wrote:Od tygodnia się sam Tidal nie włącza miga jakby odpalam apke i ją ubija dopiero jak włączę na telefonie to działa …
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 24
Ja tak mam cały czasvki wrote: ↑17 Dec 2023, o 19:26 Od czasu tych mrozów i opadów śniegu, które pojawiły się na początku grudnia - w czasie jazdy na dużym ekranie, bez względu czy ustawiony jest przepływ energii czy np. nawigacja, ekran sam przełącza się na kamerę z przodu i widok z góry i za chwilę powraca do wyświetlania nawigacji/przepływ energii. Dojeżdżam do skrzyżowania i to samo (nie ma innych samochodów), przejeżdżam przez garby i też niekiedy się przełącza. Wcześniej tak nie miałem. Auto czyste. Chyba coś nie tak.

tu masz 1:32, 2 przycisk od dołu. Wyłacz to, kamerka z przodu nie będzie się włączała. Ja to akurat lubię. Szczególnie jak na światłach zajadę za daleko, to widzę

https://www.youtube.com/watch?v=ACYvPgPJO5k
-
- Lex user
Dziękuję serdecznie za info.odoja wrote: ↑17 Dec 2023, o 23:43Ja tak mam cały czasvki wrote: ↑17 Dec 2023, o 19:26 Od czasu tych mrozów i opadów śniegu, które pojawiły się na początku grudnia - w czasie jazdy na dużym ekranie, bez względu czy ustawiony jest przepływ energii czy np. nawigacja, ekran sam przełącza się na kamerę z przodu i widok z góry i za chwilę powraca do wyświetlania nawigacji/przepływ energii. Dojeżdżam do skrzyżowania i to samo (nie ma innych samochodów), przejeżdżam przez garby i też niekiedy się przełącza. Wcześniej tak nie miałem. Auto czyste. Chyba coś nie tak.
bo tak sobie ustawiłem, poniżej bodajże 13km/h włącza się kamera z przodu. Niezależnie co masz aktualnie na ekranie, i jak kiedy ,gdzie jedziesz. Odpowiada za to przycisk po lewej stronie od kamery z góry ,bodajże drugi od dołu "A z ikoną kamery" ,tak się to wyłącza, bo włącza nieco inaczej.
tu masz 1:32, 2 przycisk od dołu. Wyłacz to, kamerka z przodu nie będzie się włączała. Ja to akurat lubię. Szczególnie jak na światłach zajadę za daleko, to widzę
Jak wypróbuję dam znać czy pomogło. Chociaż ja nic nie naciskałem/włączałem. Może jakaś aktualizacja była.
-
- Lex user
Dokładnie jak napisałeś. Wszystko działa.odoja wrote: ↑17 Dec 2023, o 23:43Ja tak mam cały czasvki wrote: ↑17 Dec 2023, o 19:26 Od czasu tych mrozów i opadów śniegu, które pojawiły się na początku grudnia - w czasie jazdy na dużym ekranie, bez względu czy ustawiony jest przepływ energii czy np. nawigacja, ekran sam przełącza się na kamerę z przodu i widok z góry i za chwilę powraca do wyświetlania nawigacji/przepływ energii. Dojeżdżam do skrzyżowania i to samo (nie ma innych samochodów), przejeżdżam przez garby i też niekiedy się przełącza. Wcześniej tak nie miałem. Auto czyste. Chyba coś nie tak.
bo tak sobie ustawiłem, poniżej bodajże 13km/h włącza się kamera z przodu. Niezależnie co masz aktualnie na ekranie, i jak kiedy ,gdzie jedziesz. Odpowiada za to przycisk po lewej stronie od kamery z góry ,bodajże drugi od dołu "A z ikoną kamery" ,tak się to wyłącza, bo włącza nieco inaczej.

-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 24
To super
Cieszę się , że pomogło.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
temat braku karty zgłoszony 04.12 do dziś nic nie wiadomo ... "wg danych z systemu auto wyprodukowało się bez karty i jest to sprzeczne ze specyfikacją"
350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany