Zlot 2014- pytania

Zloty ogólnopolskie
Post Reply
donlordozza
Nowy lex user
Model Lexusa: GS300 JZS147

Re: Zlot 2014- pytania

Post by donlordozza »

Rozumiem, że na zlot ma wstęp każdy zarejestrowany na forum użytkownik, po wcześniejszym wpisaniu się na listę?
Rici
Administrator
Model Lexusa: 3GS

Post by Rici »

donlordozza wrote:Rozumiem, że na zlot ma wstęp każdy zarejestrowany na forum użytkownik, po wcześniejszym wpisaniu się na listę?
Tak oczywiście dla naszych forumowiczów, jak ktoś ma ochotę może zabrać ze sobą więcej osób np rodzine znajomego itd. pod warunkiem że dopisze osoby do listy.
Lista będzie podstawą do wstępnej rezerwacji miejsc.

PS. Proszę forumowiczów o niespamowanie na forum a w szczególności w tym temacie.
Image
jordi007
Lex Driver
Model Lexusa: Gs 450h

Post by jordi007 »

Witam

Mam pytanie bo ja jestem laikiem w tych sprawach ale chetnie bym sie wybrał na taki zlocik fakt mam spory kawałem ale co bede kisił ogora w domu, czy ktoś wie ile tak mniej wiecej ile moze byc za ten hotelik i do kiedy najpozniej trzeba sie wpisywac
Rici
Administrator

Post by Rici »

Cena jak i wybór miejsca noclegu jest uzależniona od ilości osób wstępnie zgłaszających sie do zlotu , myślę że od 100 -150 zl za dobę . Dla porównania ceny ostatniego zlotu:

Pokój 2-osobowy ---- 110zł / doba
Pokój 1-osobowy ---- 90zł /doba
Pokój z dostawka ---- 125zł /doba ,

Oczywiście będziemy starali się o jak najniższa cenę ale nie wykluczamy większych kosztów w zamian za godne warunki po ośrodku w w/w cenach nie wszyscy byli zadowoleni.
Image
jalech
Lex user
Model Lexusa: LS400

Post by jalech »

Rici wrote:Cena jak i wybór miejsca noclegu jest uzależniona od ilości osób wstępnie zgłaszających sie do zlotu , myślę że od 100 -150 zl za dobę . Dla porównania ceny ostatniego zlotu:

Pokój 2-osobowy ---- 110zł / doba
Pokój 1-osobowy ---- 90zł /doba
Pokój z dostawka ---- 125zł /doba ,

Oczywiście będziemy starali się o jak najniższa cenę ale nie wykluczamy większych kosztów w zamian za godne warunki po ośrodku w w/w cenach nie wszyscy byli zadowoleni.
Przy tych cenach za sam nocleg to naprawdę musiałby być wypas w pokojach albo co najmniej śniadanko...
Denis
Lex user
Model Lexusa: GS430 '01 Ltuned

Post by Denis »

Jak chcecie to mogę coś ogarnąć odnośnie noclegu - tzn popytać osób znajomych którzy znając trochę temat - na pewno polecą coś ciekawego w dobrej cenie we Wrocku. A i osobiście w razie potrzeby będę mógł to ocenić, a nie tylko po zdjęciach.
Myślę, że da się znaleźć coś grubo poniżej 100 zł w dobrych warunkach ;) (osoba)
Posiadam na sprzedaż prawie całego GS MK2 / Toyota Aristo - proszę o prywatne wiadomości lub telefon ;)
np. tylna klapa ze spoilerem, NAVI z TV, , pakiet Aristo, idealny wydech itd...
Rici
Administrator

Post by Rici »

problem jest taki ze nocleg ma być bardziej w stronę północną, osoby z pomorza i tak już maja dobry kawałek. Na Japfest chętni sobie dojadą we wspólnym gronie do Wrocławia
Image
NappyBoy
Lex Maniak
Model Lexusa: IS200 Turbo

Post by NappyBoy »

Ja na 100% pojawie sie z bratem i moze jego Altezza na Raceism , jesli chodzi o zlot LF - bede jedynie w niedziele rano . Urlopu nie dostane na sobote ale moze cos sie wykombinuje . Moze uda mi sie tez ogarnac Nowe Felusie :) :dance3:
kawaleria06
Lex user
Model Lexusa: is 200 sport cross

Post by kawaleria06 »

A jak w końcu z hotelem? jaka nazwa i cena? Kto konkretnie to organizuje? Jest jakiś plan działania?
anutemix
Lex user
Model Lexusa: is250

Post by anutemix »

Witam szkoda ze nie tydzien pozniej dopiero od 2 sierpnia mam urlop i jade do polski to chetnie bym pojechal na zlot, nie mozna miec wszystkiego.Zycze milej zabawy
Post Reply

Return to “Zloty Ogólnopolskie”