Lpg w UK- gdzie ?

Wybór instalacji, pomoc techniczna, oraz wszystkie informacje związane z zakładaniem LPG do Lexusa IS
Sezus
Lex user
Model Lexusa: Ls430

Re: Lpg w UK- gdzie ?

Post by Sezus »

Auto zagazowane,pierwsza jazda zaliczona. Co moge powiedziec: jak narazie bez niespodzianek,czyli git.Rozpisze sie jak znajde chwile :hobby:
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

Sezus wrote:Auto zagazowane,pierwsza jazda zaliczona. Co moge powiedziec: jak narazie bez niespodzianek,czyli git.Rozpisze sie jak znajde chwile :hobby:
:ok:
Sezus
Lex user

Post by Sezus »

Miało być tak -
:-Lpgtech, 2xkme tur, tomasetto extra, jest jak wyżej ale poszły baracudy. Zbiornik 64, wlew po litrach potu w zderzaku tak jak miał być ( tam znalezc miejsce to jak uczciwego polityka) przełącznik rodem z nokii;). Przejechane 150 km, wszystko jak na razie gra i buczy! Dzieki Yarecki za pomoc, Michał to wesoły ale konkretny koleś! Polecam, współpraca bardzo przyjemna. Teraz 1000 mil serwis, odebranie papierów i w planie wakacje po Europie, oczywiście w lato:) naciskałem na emulator, ale Michał stwierdził, ze mam pismigać i sie okaże. No i sie okazało,ze wskazówka benzyny po kilku odpaleniach wraca miło na właściwy poziom, chyba wiec nie ma potrzeby;)
Yarecki
Lex Master

Post by Yarecki »

Sezus wrote:Miało być tak -
:-Lpgtech, 2xkme tur, tomasetto extra, jest jak wyżej ale poszły baracudy. Zbiornik 64, wlew po litrach potu w zderzaku tak jak miał być ( tam znalezc miejsce to jak uczciwego polityka) przełącznik rodem z nokii;). Przejechane 150 km, wszystko jak na razie gra i buczy! Dzieki Yarecki za pomoc, Michał to wesoły ale konkretny koleś! Polecam, współpraca bardzo przyjemna. Teraz 1000 mil serwis, odebranie papierów i w planie wakacje po Europie, oczywiście w lato:) naciskałem na emulator, ale Michał stwierdził, ze mam pismigać i sie okaże. No i sie okazało,ze wskazówka benzyny po kilku odpaleniach wraca miło na właściwy poziom, chyba wiec nie ma potrzeby;)
Nie jestem samobójcą, nie wysłałbym Cie na minę ;) .
Wskazówka się podnosi sama wiec też wychodzę z założenia że emu nie ma sensu - ale są różne zboczenia :o .
Na pierwszy przeglądzie dokładnie przestroi instalację jak juz wtryski złapią właściwy wydatek.
Barracuda to bdb wtrysk, lepszy od hany na dodatek made in Poland więc nasz rynek trzeba wspierać.
Wiem że walczył też z upakowanie reduktorów co nie jest proste w tym aucie, stąd tak wiele drutów na rynku bo nikomu się nie chce.
Zdaj realcje za jakiś czas jak śmiga itd.
Hej , ciesze się, że mogłem pomóc.
Sezus
Lex user

Post by Sezus »

Będę pisać , relacja będzie po serwisie, teraz muszę kupić zestaw naprawczy do kół, bo wózek niechętnie się
mieści, a mały jeszcE lubi przesypiać spacery;)
CICHY
Lex user
Model Lexusa: is300

Post by CICHY »

Zapodaj Sezus pare fotek jestem ciekaw wykonania No i dlaczego wlew w zderzaku ?
Yarecki
Lex Master

Post by Yarecki »

CICHY wrote:Zapodaj Sezus pare fotek jestem ciekaw wykonania No i dlaczego wlew w zderzaku ?
Bo to UK i jak chcesz mieć wsio zgodnie z wytycznymi to pod klapą jest nielegalnie, powinieneś to wiedzieć skoro tam przebywasz, że nie akceptują adapterów.
Sezus
Lex user

Post by Sezus »

Żona marudzi, że się muli.Sie kobiecina pryzwyczaiła do prawie 300 kucyków, a oszczędny mąż znowu oddał kilka za tańsze paliwo ;) jeszcze 800 mil i sie będziemy stroić, żeby żona znowu była cicho;) fotki już gotowe, ale nic na nich nie widać, czyli drutów haha, jak znajdę dłuższą chwile to odpale windowsa i przy odrobinie szczęścia wrzuce do odpowiedniego działu, żeby zawstydzić druty;)
Yarecki
Lex Master

Post by Yarecki »

Sezus wrote:Żona marudzi, że się muli.Sie kobiecina pryzwyczaiła do prawie 300 kucyków, a oszczędny mąż znowu oddał kilka za tańsze paliwo ;) jeszcze 800 mil i sie będziemy stroić, żeby żona znowu była cicho;) fotki już gotowe, ale nic na nich nie widać, czyli drutów haha, jak znajdę dłuższą chwile to odpale windowsa i przy odrobinie szczęścia wrzuce do odpowiedniego działu, żeby zawstydzić druty;)

Jakaś relacja :?:
owczar
Moderator
Model Lexusa: Lexus

Post by owczar »

Barracudy wydają bez problemu w tym silniku? W obawie przed ich zbyt małą wydajnością poszedłem właśnie w niebieskie hany. Wydajnościowo jest w zasadzie idealnie, ale mogłyby być cichsze.
Post Reply

Return to “Instalacje Gazowe”