Ghotti, a Ty jakie masz plany ? RX czy NX z 450H ?

to zostaje lc w wersji cabrioGhotti wrote: ↑6 Nov 2023, o 08:30 Jakbym zmieniał to na rx 450h, ale raczej dopiero jak spłacę tego czyli za 2,5 roku. Nie mam weny do tego terazszczególnie że musiałbym zamknąć wszystko w tym roku finansowym, a mam za dużo na głowie. No i chyba stałem się emerytem samochodowym bo mnie to kompletnie lotto już
jakbym jeździł nowym qashqaiem albo c5 aircross też by było ok
NX lubię jest super, ale to tylko samochód.
Niestety w salonie na Żeraniu stało moje "realne" motoryzacyjne marzenie czyli LC500 i sobie w nim chociaż usiadłem no i niestety czar prysł przy moim 193cm to miałem głowe w dachuaczkolwiek nie dało się fotela obniżyć, może był ustawiony wysoko ...
No i niestety Lexus "zraził" pewnie nie tylko mnie tylko sporo osób co miały po rok opóźnienia jak ja, a była tu spora grupa osób, wszystkiego trzeba było się samemu dowiadywać, a zadośćuczynienie gumowe dywaniki, gdzie dobrej jakości zamiennik kosztuje 300zł. Ojca lepiej w Citroenie potraktowali. Co niestety i tak nie zmienia faktu iż przy moich 95% jazdy w mieście wybór hybrydy od lexa vs cała konkurencja niemiecka czy szwedzka to i tak jest najlepszy wybór
Wlasnie mijam na S2 NXa w tym kolorze. W pieknym sloncu robi roboteodoja wrote:I się pochwalę, wreszcie dołączyłem do grona zadowolonych(nie do marudów NX
) 2 tygodnie temu odebrany, prawie 1600 km zrobione. Wstępnie jestem bardzo,ale bardzo zadowolony z wyboru. Szerzej wrażenia opiszę jak nieco więcej przejadę , zaznajomię się z nowym towarzyszem podróży,tych krótkich i tych dalszych
Jedna fotka z odbioru i jedna jeszcze z placu ,porównawczo z innymi kolorami (środek hazel). Musiałem wziąść pomarańcz bo najmniej ich jeździ (chyba razem z czerwonym i zwykłym niebieskim)(ten nie f-sport) i po prostu bardzo mi się podobał
.
Akurat bylem pasazeremGhotti wrote:i piszesz na telefonie zapewnie prowadząć, zgłoszone na milicje.
I tak dzwonie na milicje
Czy jest obnizone to nie wiem, co do twardości to jest bardziej twarde niż RAV4 ale bez przesady.McCaban wrote: ↑11 Nov 2023, o 11:36 Cześć
Właśnie zamówiłem NX350 Fsport i mam pytanie odnośnie wysokości zawieszenia bo ponoć jest obniżone a nie mogę nigdzie znaleźć informacji o jaką wartość ? Jeśli ktoś ma podobną wersję proszę o porównanie pracy zawieszenia w stosunku do zwykłej wersji. Moja wersja jest bez ML i ciekawy jestem czy standardowy sprzęt audio gra lepiej niż w mojej Rav4.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest