Tak. Gdzies pewnie doplywa do Singapuru.Lewsey 89 wrote:@klaudiusz jako najlepiej zorientowany. Czyli samochód jest aktualnie w transporcie morskim?
Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak. Gdzies pewnie doplywa do Singapuru.Lewsey 89 wrote:@klaudiusz jako najlepiej zorientowany. Czyli samochód jest aktualnie w transporcie morskim?
Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Najprawdopodobniej MORNING CARINA . Wypłyną 13.04. z Nagoya i obecnie płynie do Singapuru- będzie tam 24.04.
Raczej nie uda Ci sie znalezc kontaktu. Wielu z nas szukaloJacek Kon wrote:Drodzy forumowicze, czy ktoś z Was orientuje się czy jest możliwość kontaktu z Lexus Europa? Ustaliłem już po rozmowie z Toyota Central Europe na ul. Konstruktorskiej w Wawie, że Lexus nie posiada niezależnego działu obsługi klienta. Tak mi zaszli swoim podejściem za skórę, że zamierzam coś z tym zrobić i w pierwszej kolejności napisać do Lexus Europe? Czy ktoś z Was posiada kontakt? Szukać w Google, czy może spróbować kontaktu bezpośrednio w Japonii?
Czy publicznie znajdę gdzieś oficjalny kontakt do Roberta Mularczyka lub prezesa TCE? Póki co napisałem do RM na Instagramie w wiadomości prywatnej z prośbą o zapoznanie się ze sprawą. Jeśli ktoś posiada oficjalnego maila, to będę wdzięczny za info choćby w wiadomości prywatnej. Ze swojej strony będę szukał też niezależnie kontaktu do Lexus Europa i Lexus Japan.Klaudiusz wrote: ↑19 Apr 2023, o 12:40Raczej nie uda Ci sie znalezc kontaktu. Wielu z nas szukaloJacek wrote:Drodzy forumowicze, czy ktoś z Was orientuje się czy jest możliwość kontaktu z Lexus Europa? Ustaliłem już po rozmowie z Toyota Central Europe na ul. Konstruktorskiej w Wawie, że Lexus nie posiada niezależnego działu obsługi klienta. Tak mi zaszli swoim podejściem za skórę, że zamierzam coś z tym zrobić i w pierwszej kolejności napisać do Lexus Europe? Czy ktoś z Was posiada kontakt? Szukać w Google, czy może spróbować kontaktu bezpośrednio w Japonii?
Najlepiej napisac do Robert Mularczyk albo Prezesa TCE.
Dziękuję. Napisałem już na robert.mularczyk@toyota-ce.com ale dlaczego by się nie skontaktować z Panem Jackiem Pawlakiem. Niech wie.Klaudiusz wrote: ↑19 Apr 2023, o 12:55 Jacek.pawlak@toyota.pl
Robert.mularczyk@toyota.pl
Wszystko z googla
Cokolwiek i komukolwiek napiszesz, wniesiesz, powiesz, zakomunikujesz w tej firmie przepadnie jak w NULL. Klienci są nieważni, w ostateczności są tylko nośnikami wynalazków Fenicjan, które trafiają na konta tej firmy. Jedyna rzecz jaka może ich nieco zmartwić to zła opinia płynąca z mediów i to też nie do końca. Do czasu gdy będzie popyt nic się nie zmieni.Jacek wrote:3 Jan 1970, o 23:05Dziękuję. Napisałem już na robert.mularczyk@toyota-ce.com ale dlaczego by się nie skontaktować z Panem Jackiem Pawlakiem. Niech wie.Klaudiusz wrote: ↑19 Apr 2023, o 12:55 Jacek.pawlak@toyota.pl
Wszystko z googla
Święte słowa. Fortuna kołem się toczy. Za chwilę może będą mieli biedę i sami będą się prosić żeby ktoś u nich kupił auto. Jeśli chodzi o media społecznościowe, to jestem młodą osobą (wiem jak to działa) i dzisiaj wysłałem im trzy pociski. A to nie koniec, bo jeszcze się nie rozkręciłem. Będę działał na każdej płaszczyźnie. Prezes, rzecznik, centrala, handlowiec poinformowali. Moim atutem jest to, że już mi nie zależy i jest mi obojętne co się stanie.koloramat wrote: ↑19 Apr 2023, o 13:31Cokolwiek i komukolwiek napiszesz, wniesiesz, powiesz, zakomunikujesz w tej firmie przepadnie jak w NULL. Klienci są nieważni, w ostateczności są tylko nośnikami wynalazków Fenicjan, które trafiają na konta tej firmy. Jedyna rzecz jaka może ich nieco zmartwić to zła opinia płynąca z mediów i to też nie do końca. Do czasu gdy będzie popyt nic się nie zmieni.Jacek wrote:3 Jan 1970, o 23:05Dziękuję. Napisałem już na robert.mularczyk@toyota-ce.com ale dlaczego by się nie skontaktować z Panem Jackiem Pawlakiem. Niech wie.Klaudiusz wrote: ↑19 Apr 2023, o 12:55 Jacek.pawlak@toyota.pl
Wszystko z googla
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest