Podłącza się po prostu wtyczkę do gniazda zmieniarki z tyłu oryginalnego radioodtwarzacza, nie jestem mechanikiem ani elektrykiem a montaż w Avensisie zajął mi jakieś 20 minut.
pozdrawiam
Tak, działa. Niesprawna, wbudowana zmieniarka nie ma nic do działania zewnętrznej. Gdy kupiłem Lexa zmieniarkę CD miałem już padniętą, dlatego kupiłem emulator.rog4l wrote:Orientuje się ktoś, czy ten emulator działa mimo zaciętej zmieniarki (ERR3)?
Jak dobrze rozumiem to żeby podłączyć yatura trzeba wyłączyć ori zmieniarkę i podpiąć pod to samo wejście? Czyli nie można mieć jednego i drugiego?bedok wrote:kupiłem ten emulator zmieniarki, jak na razie (2 dni) działa bez zarzutu. Wreszcie koniec z żonglerką płytami![]()
Podłącza się po prostu wtyczkę do gniazda zmieniarki z tyłu oryginalnego radioodtwarzacza, nie jestem mechanikiem ani elektrykiem a montaż w Avensisie zajął mi jakieś 20 minut.
pozdrawiam
Z tego co wiem można mieć dalej oryginalną zmieniarkę i yatoura, co nawet na aukcjach z tą zmieniarką jest napisane...DziadekCBO wrote:Jak dobrze rozumiem to żeby podłączyć yatura trzeba wyłączyć ori zmieniarkę i podpiąć pod to samo wejście? Czyli nie można mieć jednego i drugiego?bedok wrote:kupiłem ten emulator zmieniarki, jak na razie (2 dni) działa bez zarzutu. Wreszcie koniec z żonglerką płytami![]()
pozdrawiam
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest