Świetnie wygląda z tymi dokładkami

Pozdrawiam właściciela, który raczej zagląda na forum.
Spieszyłem się bo paliwko się kończyło he he hepiotro1227 wrote:Dzisiaj koło godz 17 srebrny is (WWL) na górczewskiej ( obniżony , ciemne szyby pozycja stop w przeciwmgielnych, mała naklejka Alteza na klapie) tyle zdążyłem zobaczyć bo trochę pędził i zjechał do wola parku, chyba jakaś dobra promocja była. Pozdrawiam
Cisnąć to nie cisnołeś ale wyraźny pośpiech był hehe. Przez chwilę jechałem za tobą później obok ciebie ale zjechałeś na prawy pas i tyle co Cię widziałem. Dopiero zobaczyłem ze na wola park skrecaszdead_beat wrote:Spieszyłem się bo paliwko się kończyło he he hepiotro1227 wrote:Dzisiaj koło godz 17 srebrny is (WWL) na górczewskiej ( obniżony , ciemne szyby pozycja stop w przeciwmgielnych, mała naklejka Alteza na klapie) tyle zdążyłem zobaczyć bo trochę pędził i zjechał do wola parku, chyba jakaś dobra promocja była. Pozdrawiam
często tam tankuję. Ale tak na poważnie to wcale się nie spieszyłem raczej i nie pamiętam, żebym jakoś tam cisnął.
a ten czyj upolowany na Batorego w Warszawie, przy stodole ?
http://oi62.tinypic.com/1gq04l.jpg
Wiem jak jeżdżą bo codziennie tamtędy wracam z roboty a zresztą mieszkam niedaleko wiec jest to moja codzienność .dead_beat wrote:tam się tak jeździ bo ludzie tam jak oszołomy zawsze, o której porze by nie było to blokują jedni drugich z lewego w prawo w ostatnim momencie i na odwrót też potrafią.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests