Zastanawia mnie dlaczego nie jest nigdzie napisane. Przypuszczam dlatego że mam konto "independent repair" a nie "authorized repair"
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
- QbekNX350
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h + LBX
Re: Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
NX350h 2022r + LBX 2024r
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Ja też ostatnio sprawdzalem ten wczesniejszy biuletyn z konta independent repair, z dostepem na 1h i było info o wersji 
Za kilka dni/tygodni powinien się pojawić kolejny dokument z procedurą wgrywania tego softu i tam powinien być nr wersji. Tak było we wrześniu/październiku 2024...

Za kilka dni/tygodni powinien się pojawić kolejny dokument z procedurą wgrywania tego softu i tam powinien być nr wersji. Tak było we wrześniu/październiku 2024...
- QbekNX350
- Lex user
maciejp wrote: ↑13 Mar 2025, o 10:18 Ja też ostatnio sprawdzalem ten wczesniejszy biuletyn z konta independent repair, z dostepem na 1h i było info o wersji
1.jpg
2.jpg
- Attachments
-
- Zrzut ekranu 2025-03-13 o 09.22.56.png (16.63 KiB) Viewed 672 times
NX350h 2022r + LBX 2024r
-
- Lex user
Czyli 20.04 będzie instrukcja z wersją 

-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
Na 100% pendrive musi być sformatowany do FAT32.

Omotenashi + Luxury
-
- Lex user
Coś wydaje mi się że oba biuletyny dotyczą tej samej wersji softu. Pierwszy obejmował modele z 2021-2023 a drugi 2023-2025.

Omotenashi + Luxury
- marek_wasowicz
- Lex user
Ja zaktualizowałem w tamtym tygodniu.Poszło gładko,zresztą wcześniejsze 2 razy też bez problemów.Pendrive w Fat32 i co najmniej 32 GB ( 16 GB nie widział )
-
- Lex user
- QbekNX350
- Lex user
Co do aktualizacji to rzeczywiście musi być FAT32 (chociaż według instrukcji może byc tez exFAT) i poszło gładko z aktualizacja. Jednak musze przyznać ze trochę to żenujące ze autostrada A2 kończy sie na Kałuszynie a nie na Siedlcach. Rozczarowujące bo ta droga jest od Grudnia. I rozumiem ze może nie być jakiś małych dróg lub rond ale głównej autostrady wschód-zachód to żenada. Teraz czekam kiedy sie to wszystko pojawi poprzez OTA w LBX ale patrząc jak działają to pewnie sie nie doczekam
.

NX350h 2022r + LBX 2024r
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Witam
Wkrótce odbieram NX i mam kilka pytań:
1. Czy jazda na koncie gościa jest bardzo uciążliwa? Wady i zalety używania konta gościa. Do czego jest przydatne konto Lexus?
2. Czy jest gdzieś opisana procedura parowania kluczyków do auta ze swoim kontem Lexus (podobno trzeba sparować apkę LL+ i kluczyki)?
3. Czy używanie aplikacji LexusLink+ jest obowiązkowe, aby używać swojego konta Lexus w aucie? W ASO twierdzą, że jak chce używać swojego konta w aucie (nie jeździć na gościu) to musze też używać apki LL+.
4. Czy ktoś się orientuje jak wyglądają zabezpieczenia tej apki przed nieuprawnionym dostępem, w końcu możemy sterowac za pomoca tej apki naszym autem.
5. Czy da się podłączyć smartfon (Android) po BT (do dzwonienia, sms), bez używania AndroidAuto? Zaznacza się jakieś opcje co chcę podłączyć?
6. Na ile apka Vodafone Connected Car jest użyteczna-pomocna, jeśli piszecie, że są duże opóźnienia w komunikacji czy też odświeżaniu informacji/statusów?
Czy działa Geostrefa i wysyła sms od razu w razie przekroczenia strefy?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Jacek
Wkrótce odbieram NX i mam kilka pytań:
1. Czy jazda na koncie gościa jest bardzo uciążliwa? Wady i zalety używania konta gościa. Do czego jest przydatne konto Lexus?
2. Czy jest gdzieś opisana procedura parowania kluczyków do auta ze swoim kontem Lexus (podobno trzeba sparować apkę LL+ i kluczyki)?
3. Czy używanie aplikacji LexusLink+ jest obowiązkowe, aby używać swojego konta Lexus w aucie? W ASO twierdzą, że jak chce używać swojego konta w aucie (nie jeździć na gościu) to musze też używać apki LL+.
4. Czy ktoś się orientuje jak wyglądają zabezpieczenia tej apki przed nieuprawnionym dostępem, w końcu możemy sterowac za pomoca tej apki naszym autem.
5. Czy da się podłączyć smartfon (Android) po BT (do dzwonienia, sms), bez używania AndroidAuto? Zaznacza się jakieś opcje co chcę podłączyć?
6. Na ile apka Vodafone Connected Car jest użyteczna-pomocna, jeśli piszecie, że są duże opóźnienia w komunikacji czy też odświeżaniu informacji/statusów?
Czy działa Geostrefa i wysyła sms od razu w razie przekroczenia strefy?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Jacek