Witam, szukałem i nie znalazłem, wój Google też nie pomaga, może tu ktoś, coś...?
A mianowicie, czy można w ES ('23) ustawić na wyświetlaczu OBROTOŚCIOMIERZ w trybie ECO lub NORMAL, obroty widzę tylko w trybie SPORT, w pozostałych opcjach wyświetlany jest ten wskaźnik ekonomicznej jazdy. Na YT ktoś pokazał jak to zrobić w IS ale jest to mało czytelne. Dzięki za pomoc.
Zegary w ES MR2023
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Lexus RX
Re: Zegary w ES MR2023
Nie, w Lexusie ES 2023 wskaźnik obrotów jest zazwyczaj wyświetlany tylko w trybie SPORT. W trybach ECO i NORMAL wyświetlacz pokazuje zamiast tego wskaźnik jazdy ekologicznej. W tych trybach nie ma opcji przełączenia na wskaźnik obrotów.kacperus75@gmail.com wrote: ↑31 Jan 2025, o 09:49 Witam, szukałem i nie znalazłem, wój Google też nie pomaga, może tu ktoś, coś...? Chill Guy Clicker
A mianowicie, czy można w ES ('23) ustawić na wyświetlaczu OBROTOŚCIOMIERZ w trybie ECO lub NORMAL, obroty widzę tylko w trybie SPORT, w pozostałych opcjach wyświetlany jest ten wskaźnik ekonomicznej jazdy. Na YT ktoś pokazał jak to zrobić w IS ale jest to mało czytelne. Dzięki za pomoc.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Last edited by rociak on 10 Mar 2025, o 14:13, edited 1 time in total.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES
problem rozwiązałem, obydwaj powyżej nie macie racji, wszystkie wyświetlane informacje można prawie dowolnie ustawić pod siebie w zakładce "ustawienia" na małym wyświetlaczu, ale UWAGA TYLKO W CZASIE POSTOJU, nie można nic ustawić jeżeli auto się porusza!!!! Dane tę będą wyświetlane w trybach ECO i NORMAL, i można dowolnie łączyć: analogiczny zegar prędkości z obrotomierzem bez ekomiernika, lub obrotomierz z ekomiernikiem i cyfrową prędkością, nie można jedynie mieć analogicznego zegara prędkości z ekomiernikiem i obrotomierzem. Pozdrawiam, może komuś to pomoże...