Siatkę miałem wrzuconą pod podłogę bagażnika, jest super. Polecam. Dywaniki gumowe dostałem w gratisie za 11? miesięcy opóźnienia

co za win win ...
Od razu Ci powiem abyś coś rzucił na tą matę w bagażniku u mnie jest cała porysowana po 2 tripach z walizkami, jakbym miał za to dać 1k pln to bym się wkurw... niemiłosiernie.
Ja bym dorzucił więcej z minusów

- sam się nie zamyka co robiło moje 8 letnie obecnie Reno.
- brak pamięci autohold
- dla mnie siedzenia nie są za krótkie (192cm wzrostu) ale za twarde, ale u konkurencji jeszcze twardsze jak siedziałem w audi czy bmw. Ale to kwestia 4 liter

- słabe wyciszenie od kół
Plus
- ML gra naprawdę fajnie, jak Ci nie pasuje to wygłusz drzwi pewnie da dużo więcej niż upgrade do ML, teraz bym pewnie to olał, dał inne głośniki i wygłuszył dzwiek by był pewnie lepszy od ML, a inwestycja 50% wartości pakietu Luxury
- spalanie
- przyspieszenie
- prowadzenie
- piękny design
ogólnie zadowolony
Ogólnie to całe "premium" traktowania klienta to jest chyba do podpisania umowy, do bramy i się nie znamy. 3 czy 4 przesunięcia o produkcji, których każdy tutaj się dowiadywał z jakiegos FB lub innego (do mnie tylko raz sami zadzwonili, ale juz wiedziałem od kilku dni iż jest przesunięty), nie mam karty w Omo a kluczyk po MIESIĄCU od zgłoszenia zaproponowali 1 darmowy przegląd

ogólnie niczym się to nie różni od jakiegos salonu Nissana czy Citroena, sam samochód jest na pewno lepiej wykonany od Citroena, ale obsługa po odebraniu ...