Z tego co pamiętam to najniższa oferta jaką dostałem to 294k za Omo łącznie z kołami zimowymi.
Z innego salonu dostałem proste wytyczne - 10,3% na Omo, 13,3% na BE i F-Sport.
Volvo miałem zamówione za 240k więc dołożenie 25% więcej to poważna decyzja. Na razie odkładam zakup czegokolwiek.
Lexus ES model 2023
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: zamówiony ES
- Kontakt:
-
- Nowy lex user
- Kontakt:
Re: Lexus ES model 2023
Jestem coraz bliższy decyzji o zamówieniu ESa. Będę wdzięczny za rozwianie kilku wątpliwości.
1. Podobno w MY2023 CarPlay jest bezprzewodowy. Czy to prawda?
2. W salonie powiedzieli mi że haka nie da się zamontować samochód "bo nie ma uciągu przyczepy". Co to znaczy i czy da się to obejść? Potrzebuję nie do przyczepy tylko na bagażnik rowerowy.
3. Jak to jest z Vodafone - jest obowiązkowy? W jednym salonie mi powiedzieli że nie ma problemu żeby zrezygnować a w innym że ubezpieczyciel wymaga aby dla aut o wartości katalogowej >300k były 3 zabezpieczenia i jeśli nie będę miał aktywnego abonamentu a samochód ukradną, to nie dostanę kasy. W którym salonie są niedouczeni?
1. Podobno w MY2023 CarPlay jest bezprzewodowy. Czy to prawda?
2. W salonie powiedzieli mi że haka nie da się zamontować samochód "bo nie ma uciągu przyczepy". Co to znaczy i czy da się to obejść? Potrzebuję nie do przyczepy tylko na bagażnik rowerowy.
3. Jak to jest z Vodafone - jest obowiązkowy? W jednym salonie mi powiedzieli że nie ma problemu żeby zrezygnować a w innym że ubezpieczyciel wymaga aby dla aut o wartości katalogowej >300k były 3 zabezpieczenia i jeśli nie będę miał aktywnego abonamentu a samochód ukradną, to nie dostanę kasy. W którym salonie są niedouczeni?
-
- Lex user
- Model Lexusa: ES'23
- Kontakt:
1) tak
2) brak homologacji
3) podobno można go nie zakładać ale to tylko opowieści. Po 6mc-ach Ci go zdeaktywuja.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
2) brak homologacji
3) podobno można go nie zakładać ale to tylko opowieści. Po 6mc-ach Ci go zdeaktywuja.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
-
- Nowy lex user
- Kontakt:
1. dzięki
2. dzięki
3. tak, wiem że mam 6 miesięcy gratis, potem 3 lata za 3k. Ale co się stanie jak nie będę miał abonamentu i ukradną, rzeczywiście ubezpieczyciel odmówi ubezpieczenia? Nie mam OWU bo jeszcze nie kupiłem auta.
2. dzięki
3. tak, wiem że mam 6 miesięcy gratis, potem 3 lata za 3k. Ale co się stanie jak nie będę miał abonamentu i ukradną, rzeczywiście ubezpieczyciel odmówi ubezpieczenia? Nie mam OWU bo jeszcze nie kupiłem auta.
-
- Nowy lex user
- Kontakt:
Już wiem jak jest z Vodafone. Zależy od ubezpieczyciela. Hestia wymaga, PZU nie.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES 300h
- Kontakt:
Ja osobiście zdecydowałem się z Vodafone'a zrezygnować (przed odbiorem auta) na rzecz Seo Canblu(Canlock) głównie ze względu na niezbyt dobre opinie. Samochód finalnie ubezpieczony w PZU jeszcze przed montażem Canblu więc nie było to wymagane.Konlin pisze: ↑20 lis 2023, o 23:05Jestem coraz bliższy decyzji o zamówieniu ESa. Będę wdzięczny za rozwianie kilku wątpliwości.