Witam,
Mam nietypowy problem z ogrzewaniem. Otóż ustawiając ogrzewanie na maxa strona od pasażera dmucha gorącym natomiast od kierowcy o wiele chłodniejszym ... Czym to może być spowodowane ?
Problem z ogrzewaniem
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
- Kontakt:
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Re: Problem z ogrzewaniem
Damian7546 pisze:Witam,
Mam nietypowy problem z ogrzewaniem. Otóż ustawiając ogrzewanie na maxa strona od pasażera dmucha gorącym natomiast od kierowcy o wiele chłodniejszym ... Czym to może być spowodowane ?
Nagrzewnicą

-
- Lex user
- Kontakt:
Co powinienem na początek zrobić ?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Kupić nową a potem wymienić.Damian7546 pisze:Co powinienem na początek zrobić ?
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX
- Kontakt:
Nie wiem jak jest w Lexach, ale w innym Japończyku problemem był silniczek sterowania temp.nawiewu odpowiadający za daną stronę. 

- emko
- Nowy lex user
- Kontakt:
Miałem, przerabiałem, wymiana nagrzewnicy pomogła.Damian7546 pisze:Mam nietypowy problem z ogrzewaniem. Otóż ustawiając ogrzewanie na maxa strona od pasażera dmucha gorącym natomiast od kierowcy o wiele chłodniejszym ... Czym to może być spowodowane ?
Mimo, że wymiana nagrzewnicy zdecydowanie pomogła, to, szczególnie przy ustawionym słabym nawiewie, na lewą ręke kierowcy dalej sączy się chłodniejsze powietrze. No nic, kolejny raz rozgrzebywane nie będzie...igrsan pisze:Nie wiem jak jest w Lexach, ale w innym Japończyku problemem był silniczek sterowania temp.nawiewu odpowiadający za daną stronę.