Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

Nie wiem. Cena jest w ogloszeniu. Ja i tak place gotowka wiec to dla mnie nie robi roznicy.

NX350h Presige Design Tazuna - Sonic white. 31.12.2021.
Esdipio
Lex user
Model Lexusa: NX

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by Esdipio »

Cena tego egzemparza to 250 tys zl wynikajaca z rat i kwoty wykupu do tego nalezy doliczyc kwote odsteonego. Mysle ze jest to nie mniej niz 10 tys zl. Realnie pewnie 20-30 tys zl.
vki
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by vki »

W jaki sposób otrzymuje się bon premiowy po dołączeniu do Lexus More.
Esdipio
Lex user

Post by Esdipio »

vki wrote:W jaki sposób otrzymuje się bon premiowy po dołączeniu do Lexus More.
Najlepiej telefonicznie przez infolinie. Wszystko wyjasnia i odpowiedza na wszystkie pytania.
Puzzle1
Lex user
Model Lexusa: UX

Post by Puzzle1 »

Ruda wrote:Produkcja była w sierpniu, transport do Polski trzeba liczyć koło dwóch miesiecy.
Transport do Belgi trwa ponad miesiąc, koło 5,6 tygodni[/quote]

A czy była jakaś wiadomość po przybyciu do Belgii ? Skąd wiadomo ze auto jest w Pl ?[/quote]

Witam

Mój samochód miał być wyprodukowany w 35 tygodniu 2022 w Kokura. Termim odbioru mam na 15-30 listopada. Od tego czasu śledziłem statki do transportu aut wychodzące z najbliższego portu Fukuoka. I mam wrażenie , że obecny transport Lexusów znajduje się na statku Hoegh Copenhagen. Statek obecnie jest na wysokości Portugalii i 3.11 ma być w Zeebrugge ( Belgia ) , a następny port Bremerhaven (Niemcy) . Jeżeli do tego dodamy czas dostawy do Polski i czas na urzędowe papierki to prawdopodobieństwo , że najbliższy transport Lexusów jest właśnie na tym statku jest bardzo duże. Statek można obserwować na : vesselfinder . com
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Jeśli w aplikacji pojawia się coś miesiąc przed rozpoczęciem produkcji to u mnie już nie ma szans na styczeń 23’ nadal zero zmian w aplikacji ;)
Ruda
Lex user
Model Lexusa: Nx350h

Post by Ruda »

Ghotti wrote:Jeśli w aplikacji pojawia się coś miesiąc przed rozpoczęciem produkcji to u mnie już nie ma szans na styczeń 23’ nadal zero zmian w aplikacji ;)

U mnie bylo tak - powtorny SMS z podziękowaniem za zamowienie i pojawienie się fabryki w aplikacji - 3 tyg później SMS o rozpoczęciu produkcji .

Patrząc na kalendarz przy info w najbliższym czasie - 3 tyg do produkcji - 2 tyg produkcja - 6 tyg transport - 2 tyg w Pl wchodzimy w początek lutego .
Ruda
Lex user
Model Lexusa: Nx350h

Post by Ruda »

Puzzle1 wrote:
Ruda wrote:Produkcja była w sierpniu, transport do Polski trzeba liczyć koło dwóch miesiecy.
Transport do Belgi trwa ponad miesiąc, koło 5,6 tygodni
A czy była jakaś wiadomość po przybyciu do Belgii ? Skąd wiadomo ze auto jest w Pl ?[/quote]

Witam

Mój samochód miał być wyprodukowany w 35 tygodniu 2022 w Kokura. Termim odbioru mam na 15-30 listopada. Od tego czasu śledziłem statki do transportu aut wychodzące z najbliższego portu Fukuoka. I mam wrażenie , że obecny transport Lexusów znajduje się na statku Hoegh Copenhagen. Statek obecnie jest na wysokości Portugalii i 3.11 ma być w Zeebrugge ( Belgia ) , a następny port Bremerhaven (Niemcy) . Jeżeli do tego dodamy czas dostawy do Polski i czas na urzędowe papierki to prawdopodobieństwo , że najbliższy transport Lexusów jest właśnie na tym statku jest bardzo duże. Statek można obserwować na : vesselfinder . com[/quote]

U mnie inna fabryka -Aichi - i 2 tyg później zakończenie produkcji :) ale pomysł świetny :smile:
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Ruda wrote:
Ghotti wrote:Jeśli w aplikacji pojawia się coś miesiąc przed rozpoczęciem produkcji to u mnie już nie ma szans na styczeń 23’ nadal zero zmian w aplikacji ;)

U mnie bylo tak - powtorny SMS z podziękowaniem za zamowienie i pojawienie się fabryki w aplikacji - 3 tyg później SMS o rozpoczęciu produkcji .

Patrząc na kalendarz przy info w najbliższym czasie - 3 tyg do produkcji - 2 tyg produkcja - 6 tyg transport - 2 tyg w Pl wchodzimy w początek lutego .
Odbiór lipiec październik 31.12 teraz 31.01 dla mnie także nierealny. Jak tak dalej pójdzie to się na produkcje 23’ załapie. Za 26 dni minie rok od zamówienia :)
Proggy
Lex user

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Proggy »

Ghotti wrote:
Ruda wrote:

Odbiór lipiec październik 31.12 teraz 31.01 dla mnie także nierealny. Jak tak dalej pójdzie to się na produkcje 23’ załapie. Za 26 dni minie rok od zamówienia :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Post Reply

Return to “Lexus NX”