Jaki dealer w Warszawie jest polecany

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Papylon
Lex user
Model Lexusa: NX350h AWD

Jaki dealer w Warszawie jest polecany

Post by Papylon »

Hej Grono,
Nie znalazłem tematu zatem założyłem watek dla potomnych. Wiem, ze takie rzeczy sa zmienne, miejsce robią ludzie, którzy tam pracują. Jak odejdą to beda inni.
Mi tutaj chodzi o cos innego. Jak dealer kształci swoich handlowców, jakie sa rutyny, co wiedza handlowcy i jak traktują Klientów. Czy czuliście sie dobrze w salonie? A moze nie za bardzo.
Macie jakieś swoje doświadczenie? :secretyb:
PKort0
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Jaki dealer w Warszawie jest polecany

Post by PKort0 »

W Warszawa Wola czułem się trochę jak intruz. Sprzedawca średnio zainteresowany - przedstawił dwie oferty, więcej miał wysłać na maila. Nie wysłał. Przypominałem się jeszcze, ale bez odzewu. Lexa lupiliśmy na Puławskiej. Aczkolwiek tamtejszy "product genius" pokazujący samochód przy odbiorze też nie zrobił dobrego wrażenia.
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

Podszedłbym na luzie bo pewnych spraw nie przeskoczysz. Pokolenie A (ameba) czyli zwane potocznie Z niestety jest dominujące na rynku pracy i Twoje spostrzeżenia w szukaniu godnej zaufania osoby z pokolenia A nie potrzebnie będą stwarzać nerwy.

Do tego ktoś Ci poleci jedź do aso XXX a nie yyy ale w XXX za tydzień juź może być inna Zetka czyli A.

Trzeba się tylko modlić żeby taka Z/A nie robiła czynności serwisowych przy Twoim aucie.
I tu bym bardziej szukał dobrej obsługi warsztatowej niż godnego zaufania dzieciaczka który się nauczył dwóch prospektów i umie je wyrecytować bez ajfona w przerwie od tiktak :-)
ostrykolesz
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by ostrykolesz »

Ja polecam Warszawa Wola. Od nich już wziąłem 4 Lexusów w leasingu. Nie wracam tam że Lexus robi najlepsze samochody na świecie (ale robi), wracam tam z powodu że oni dbają o klienta.
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Byłem na Woli jak chciałem kupić NX, zero zainteresowania, jazda próbna na godzinę i tyle. Spytałem na grupie FB o kogoś od Lexusa w Warszawie i dostałem kontakt na Żerań do Pana Dominika. Mogę polecić, bez problemu dostałem NX na weekend po czym zamówiłem tylko w ciemno obecną wersję :) tak czy siak polecam
350h omotenashi

26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
Post Reply

Return to “Lexus NX”