Zobacz tylko przednie fotele dlaczego.nie sa wentylowane a z tylu juz sa dlaczego

Oczywiście, że są z przodu wentylowane - tylko zdjęcie z telefonu tak oddaje detale...Michal84 wrote:Taki jak mój:D
Zobacz tylko przednie fotele dlaczego.nie sa wentylowane a z tylu juz sa dlaczego
Trzeba założyć stronkę "ku pamięci"Bonio wrote:ledziu ja jeżdżę oglądać i nie jeżdżę autami których i tak i tak nie kupię więc po co mam się dodatkowo wku*wiać i marnować sobie i komuś czas skoro z wyglądu auto jest kiblem podczas oględzin, to nie ma co się spodziewać że we wnętrzu/jeździe będzie petarda
fractal wrote:Auto wygląda bardzo ładnie, także według mnie przebieg jest realny. Mierzyłem auto miernikiem lakieru i wszędzie 90-120. Niestety nie jeżdziłem nim bo nie ma polskich blach.
Eeetam wystarczy przetrzeć monitorMichal84 wrote:Taki jak mój:D
Pojechałeś po LS430 za 18tysięcy i koszt ok 2500zł (1500 miech regeneracja, radio EU (które możnaby, acz nie trzeba) nie wiem, strzelam 1000zł) Cię wystraszyłHunt wrote:jak zobaczyłem radio z angola i leżący lewy tył, to nawet nie chciałem 10 metrów przejechać
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 3 guests