[Pochwała] Riki

W tym dziale ostrzegamy lub chwalimy użytkowników za przeprowadzone transakcje na naszym forum.
Post Reply
n0rek
Lex user
Model Lexusa: IS200

Re: [Pochwała] Riki

Post by n0rek »

@Riki dzwonilem, powiedziales ze zaraz cykniesz foty i podeslesz na forum, po tygodniu napisalem ze nie ma nic to poprosiles o maila, po kolejnym tygodniu napisalem post na forum ktory komentujemy. Rozumiem ze moze nie masz za wiele czasu ale jak nie wyrabiasz to sobie kogos zatrudnij. Nie twierdze ze mnie olales ale jak nie masz czasu lub checi na sprzedaz to wystarczylo napisac ze masz czasu i wsio :)

Anyway napisze jeszcze raz bo chyba nie ma sensu bic piany o pierdoly.

@Yarecki ciezko nawet skomentowac Twoje glupoty, szkoda tylko ze takich Mirkow ktorzy prowadza pseudo biznes zarejestrowany na zone jest coraz wiecej a pozniej zdziwienie skad zla opinia o handlarzach.
Zycze Ci kolego jak najlepiej a do listy rzeczy ktorych sie uczysz dorzuc prosze "nie wpierdalanie sie w nie swoje sprawy" - ulatwi Ci to zycie i moze oszczedzi bólu.
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

n0rek wrote:@Riki dzwonilem, powiedziales ze zaraz cykniesz foty i podeslesz na forum, po tygodniu napisalem ze nie ma nic to poprosiles o maila, po kolejnym tygodniu napisalem post na forum ktory komentujemy. Rozumiem ze moze nie masz za wiele czasu ale jak nie wyrabiasz to sobie kogos zatrudnij. Nie twierdze ze mnie olales ale jak nie masz czasu lub checi na sprzedaz to wystarczylo napisac ze masz czasu i wsio :)

Anyway napisze jeszcze raz bo chyba nie ma sensu bic piany o pierdoly.

@Yarecki ciezko nawet skomentowac Twoje glupoty, szkoda tylko ze takich Mirkow ktorzy prowadza pseudo biznes zarejestrowany na zone jest coraz wiecej a pozniej zdziwienie skad zla opinia o handlarzach.
Zycze Ci kolego jak najlepiej a do listy rzeczy ktorych sie uczysz dorzuc prosze "nie wpierdalanie sie w nie swoje sprawy" - ulatwi Ci to zycie i moze oszczedzi bólu.
Piszesz by nie bić piany a sam ją zacząłeś trzepać "skarżąc się na forum jak to zostałeś niedoceniony jako kluczowy klient" więc zdecyduj się dziecko.
Ja wiem, że żal dupę zaciska bo sam nic z życiem nie potrafisz zrobić i stąd ta frustracja :biggrin2:
Staje murem za normalnymi ludźmi których jest coraz mniej na świecie.
tmx89
Lex Driver

Post by tmx89 »

Szybko sprawnie , polecam !
Image
Image
jordi007
Lex Driver
Model Lexusa: Gs 450h

Post by jordi007 »

Kolejna pochwała dla kolegi już nie pierwsza rzecz która nabyłem oczywiście bez żadnego problemu towar w super stanie i jeszcze gratisowa pomoc jak to wymieniać. Polecam
Ka_Wa
Lex user
Model Lexusa: IS 200/IS 300 SC

Post by Ka_Wa »

Dla mnie to jedyny słuszny kierunek poszukiwania części - wszystko w jednym miejscu, części w super stanie, dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam współpracę z Rikim!
endrju1
Lex Master
Model Lexusa: is200

Post by endrju1 »

Również, już nie pierwszy raz, polecam.
kupiec1985
Lex Driver
Model Lexusa: IS200 SC

Post by kupiec1985 »

Jak zwykle Riki pełen profesjonalizm . Polecam !!!
Riki
Lex Driver
Model Lexusa: is 200

Post by Riki »

Panowie Urlop do 1 września, Po powrocie będę odp na pw
Części do lexusów
IS 200-300 MK1
IS 220-250 Mk 2
Gs300-430 Mk2 Mk3
Ls 430 ufc 30
ls400 Ufc 20

-silniki
-skrzynie biegów
-el.blacharskie
-wiele innych
Więcje informacji 720 814 923 Lub pW
Darecki
Lex user

Post by Darecki »

Ode mnie także słowa uznania dla użytkownika Riki, czujnik xenonów w super kasie i stanie jak z nówki z salonu :) Dzięki! :piwko:
kubuszi
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by kubuszi »

Dzięki Riki za szybką wysyłkę głośników i błotnika. Błotnik siedzi jak ta lala, kolor się nie odznacza także jestem mega happy :ok: głośników nie montowałem bo nie mam zwrotnicy jeszcze ale wyglądają kozak!
Post Reply

Return to “Ostrzeżenia i Pochwały”