[quote="RoachWRC"]
4. Jakim programem się diagnozuje Lexusa. Nie interesują mnie jakieś uniwersalne, tylko czego używają w fabryce do diagnozowania i kodowania
- Techstream i kabel miniVCI
5. Kodowanie - temat ogarnięty na forum? Bardzo sobie cenię w BMW, że mogłem sobie skonfigurować auto strickte pod swoje widzimisię.
- techstream jest tak prosty w obsludze ze sam ogarniesz
7. Baterie. Cena ich pewnie jest mordercza, więc chciałbym wywiedzieć się w teamacie, czy da się softem sprawdzić ich sprawność przy zakupie. Hybryda ze zdechłymi bateriami mnie mało kręci.
- Lexus moze zrobic hybrid system check i daje chyba wtedy 12mcy gwarancji na baterie
10. Z tył muszę mieć full sterowane fotele (wersja President?), bardzo podoba mi się opcja DVD - jak się to sprawuje? Odtwarza wszystko? Jak to działa podczas jazdy - trzeba odblokowywać w module, żeby działało podczas jazdy?
- nie wiem czy chodzi Ci o ten rozkladany fotel, ale jak tak to wez pod uwage ze auto wtedy jest cztero osobowe
11. Bardzo dużą zaletą jest dla mnie soft close i chcę to mieć w LS - jest takie coś?
- soft close bylo standardem juz w LS430 wiec domyślam sie ze jest i w LS600
13. Box dachowy - jak się to ma do LS? Są jakieś łapki, czy też szyny do zamontowania belek?
- naprawde chcesz tak oszpecic auto?
(wiem mialo byc bez zbednych komentarzy, ale skoro Tobie sie nie chce nawet w google wpisac "bagaznik dachowy ls600h"...)
https://www.akcesoria.lexus-polska.pl/s ... 00h-2012-9