usb lexus is 200
- molibden
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Re: usb lexus is 200
U mnie leży luzem na tunelu środkowym: viewtopic.php?f=85&t=1825&start=20#p25293. Zmieniarka się specjalnie nie rusza, bo jej kabel jest dość sztywny.
W kapitaliźmie wszyscy gotowi są zawsze na najgorsze, u nas na najlepsze.
Mój IS 200
Mój IS 200
- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII
I właśnie przez to że leżą luzem i drgają, podskakują etc. mogą wyskakiwać jakieś błędy. Ja też ma na konsoli środkowej ale przymocowane za pomocą taśmy dwustronnej do listew drzwiowych.

- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
U mnie leży luzem w schowku, działa bardzo dobrze. Wcześniej korzystałem z transmitera fm z RDS - to była jedyna zaleta, że wyświetlało tytuły, ale obsługa tego i jakość = koszmar.
- michalm320
- Lex Master
Mojego Xcarlinka chyba szlak trafił. Gra muzyka, wszystko cacy. Dzwoni telefon więc wyłączyłem radio żeby odebrać, włączam radio i zawiecha. Zero reakcji. Tego pendriva co miałem w tym urządzeniu wkładam do kompa i okazuje się że komp go nie wykrywa. Podejrzewam że się chyba coś zjarało, oby to był pen a nie Xcarlink 

- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
zmieniarce raczej nic nie jest, ale pena pewnie szlak trafił. Znajomemu radio usmażyło 1 dnia 3 peny, tylko jeździł do sklepu je wymieniać 

"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- michalm320
- Lex Master
Miałeś racje kolego. Inny pen działa bez problemów. Swoja droga to jestem w szoku żeby pena firmy Emtec szlak trafił. Ale z drugiej strony lepiej pena niż zmieniarkę czy radio...dS wrote:zmieniarce raczej nic nie jest, ale pena pewnie szlak trafił. Znajomemu radio usmażyło 1 dnia 3 peny, tylko jeździł do sklepu je wymieniać

- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
Firma, firma... mi kiedyś też 2 Kingstony padły od razu po wyjęciu z pudełka...michalm320 wrote:Miałeś racje kolego. Inny pen działa bez problemów. Swoja droga to jestem w szoku żeby pena firmy Emtec szlak trafił. Ale z drugiej strony lepiej pena niż zmieniarkę czy radio...dS wrote:zmieniarce raczej nic nie jest, ale pena pewnie szlak trafił. Znajomemu radio usmażyło 1 dnia 3 peny, tylko jeździł do sklepu je wymieniać
- tomio
- Lex user
- Model Lexusa: Był IS 200, jest AR 159 SW
Emtec i Kingston to średnia półka jest jak chcesz naprawdę dobry i markowy sprzęt to tylko OCZ, Patriot, Geil lub Corsair te ci szybko nie klękną
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
każdy klęknie niezależnie od marki, po prostu peny nie mają żadnego zabezpieczenia, pójdzie wyższy prąd i układ się smaży
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- GrzegorzPPP
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 UCF20
Panowie mam pewien problem.
Zakupiłem zmieniarkę (Yatour, choroba nie zauważyłem że to nie xcarlink) i podłączenie miało być plug&play, a jak podłączam kostki przez te co dostałem w zestawie to owszem zmieniarka działa, ale nie mam sterowania głośnością... Znowu jak podłączę oryginalne kabelki w oryginalne miejsce, to głos jest, ale zmieniarka nie działa.
W tym gnieździe 5+7, oryginalnie miałem podłączone dwa kabelki (czerwony i różowy) w pinach 3 i 4, próbowałem różnych kombinacji z kablami z tej kostki w zestawie, ale muszą być podłączone obydwa żeby działała regulacja.
Jakieś pomysły
Moje radio wygląda tak:

Zakupiłem zmieniarkę (Yatour, choroba nie zauważyłem że to nie xcarlink) i podłączenie miało być plug&play, a jak podłączam kostki przez te co dostałem w zestawie to owszem zmieniarka działa, ale nie mam sterowania głośnością... Znowu jak podłączę oryginalne kabelki w oryginalne miejsce, to głos jest, ale zmieniarka nie działa.
W tym gnieździe 5+7, oryginalnie miałem podłączone dwa kabelki (czerwony i różowy) w pinach 3 i 4, próbowałem różnych kombinacji z kablami z tej kostki w zestawie, ale muszą być podłączone obydwa żeby działała regulacja.
Jakieś pomysły

Moje radio wygląda tak: