Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Pan Grzegorz chce egzemplarz kalendarza za darmo bo jego fotografia się w nim znajdzie ??tomcio105 wrote:
Fajnie by było jakby gdzieś wspomnieć, że twórcą zdjęć jest:
©KUBICAdesign
Grzegorz Kubica
i twórca chętnie by przygarnął jeden kalendarz za te zdjęcia
P.S. to nie ja robiłem te zdjęcia, ale na pewno na kalendarz dla siebie z nimi bym się skusił w końcu moje auto na nich też jest
Nie aż tak. Po prostu zagadał mnie, że fajnie by było... Ja się z Tobą w pełni zgadzam, że każdy mógłby powiedzieć to samo dając swoje zdjęcie dlatego myślę, że jeśli zostanie gdzieś oznaczone, że to jego zdjęcie to będzie wystarczająco z naszej strony tym bardziej, że mu powiedziałem, że to nie jest jakaś wielka produkcja tylko dla nas, więc pewnie mniej niż 100 sztNiemen82 wrote:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Pan Grzegorz chce egzemplarz kalendarza za darmo bo jego fotografia się w nim znajdzie ??tomcio105 wrote:
Fajnie by było jakby gdzieś wspomnieć, że twórcą zdjęć jest:
©KUBICAdesign
Grzegorz Kubica
i twórca chętnie by przygarnął jeden kalendarz za te zdjęcia
P.S. to nie ja robiłem te zdjęcia, ale na pewno na kalendarz dla siebie z nimi bym się skusił w końcu moje auto na nich też jest
W ten sposób każdy którego zdjęcie się w nim znajdzie powinien otrzymać go za free.
Kalendarz jest zrobiony z klasą i wysokiej jakości. Firma na nim nic nie zarabia tak jak i ja choć poświęcam na niego sporo czasu. Cena jest za takie wydanie praktycznie po kosztach aby każdego z forum było na niego stać wiec nie ma możliwości na jakiekolwiek rozdawnictwo.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests