Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS350
Re: Tutaj się witamy
Właśnie zakupiłem wymarzonego w najpiękniejszych snach IS350 z 2008 roku! Witajcie Wszyscy bardzo mi miło was poznać. 

-
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 300
Witam, jestem Łukasz i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Lexa Is200. przesiadka z audi a3 jest zauważalna
:D pozdrawiam.

- Patron
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300 SPORTCROSS
Witam wszystkich,
właśnie nabyłem nowe autko IS300 SPORTCROSS 2001.
jeszcze tylko drobna naprawa i będzie śmigać jak nowe
pozdrawiam
właśnie nabyłem nowe autko IS300 SPORTCROSS 2001.
jeszcze tylko drobna naprawa i będzie śmigać jak nowe

pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS220d
Witam wszystkich posiadaczy samochodów z pod znaku L. Na imie mam Paweł. Mieszkam w Dublinie (na zielonej wyspie) i od poniedziałku (09.07.2012) jestem dumnym posiadaczem Lexusa IS220d Executive.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: planowany
Witam wszystkich
Zarejestrowałem się na forum dlatego, że chcę kupić LEXUSa najchętniej RX lub ES i gdzie indziej uzyskałbym więcej informacji jak nie tu. W mojej rodzinie jeżdżą już dwa Lexusy ES z 1998r i z 2007r.
Pozdrawiam
Zarejestrowałem się na forum dlatego, że chcę kupić LEXUSa najchętniej RX lub ES i gdzie indziej uzyskałbym więcej informacji jak nie tu. W mojej rodzinie jeżdżą już dwa Lexusy ES z 1998r i z 2007r.
Pozdrawiam
- sniper
- Lex user
- Model Lexusa: brak
Cześć,
mam na imię Krzysiek. Obecnie jeżdżę Hondą CRX II generacji. W przyszłości może kupię Lexusa, dlatego chcę się zapoznać z opiniami użytkowników.
Pozdrawiam
mam na imię Krzysiek. Obecnie jeżdżę Hondą CRX II generacji. W przyszłości może kupię Lexusa, dlatego chcę się zapoznać z opiniami użytkowników.
Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250
Cześć jestem Gracjan. Zalogowałem się na waszym forum z myślą że mi pomożecie. A mianowicie chodzi mi o to że niedawno kupiłem auto Suzuki z USA i w gratisie przez pomyłkę dostałem części do LEXUSA i nie bardzo wiem od jakiego modelu są to części. A chciałbym je wstawić na allegro. Może jak wrzucę zdjęcia to będziecie w stanie mi pomóc?
Jeżeli mogę to na pozostałych otworzę nowy wątek odnośnie mojego problemu. Z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc.
Jeżeli mogę to na pozostałych otworzę nowy wątek odnośnie mojego problemu. Z góry wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc.

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
Witam wszystkich,kupiłem hobbystycznie lexa gs300 mkI miło mi będzie dowiedzieć się coś ciekawego.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS430
Witam wszystkich forumowiczów. Nie posiadam jeszcze Lexusa, jeździłem kiedyś 5 lat Toyotą Camry i przesiadłem się na Audi A8. Teraz już wiem, że to był błąd, więc przymierzam się do wymiany Audi na prawdziwy samochód, czyli na Lexusa. Marzy mi się LS430. Może się uda ? 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: honda accord
czesc wszystkim:)
aktualnie jezdze honda accord, jednak przymierzam sie do zakupu is'a i licze na Wasza pomoc:)
darek
aktualnie jezdze honda accord, jednak przymierzam sie do zakupu is'a i licze na Wasza pomoc:)
darek