Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs 430 mkIII
Re: Tutaj się witamy
Witam wszystkich na forum od niedawna jestem posiadaczem gs 430. Pozdrawiam Michał.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: P10
Witam sympatyków marki Lexus, na chwilę obecną niestety nie posiadam jeszcze swojego Lexa, są przymiarki do zakupu. Na co dzień poruszam się Nissanem Primerą P10 w wersji GT i myślę, że nadszedł czas na bardziej komfortowego japońca. Jeżeli będę tylko mógł chętnie pomogę w kwestii marki jaką posiadam, gdyż troszkę już przy aucie samodzielnie porobiłem, dodatkowo posiadam dość dużo części mechanicznych, w razie co pisać na adres: dominik29@poczta.fm
Kupię LS400 !!!!!!
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS 400 gen 2.5
Witam wszystkich,
Od paru dni śmigam LS'em 400, 1999. Auto nowe przypłynęło z USA, następnie długie lata jeździło po Poznaniu, później rok w Sierpcu, a obecnie myślę, że pośmiga trochę w moim rodzimym miasteczku, no i w okolicach
Przy odrobinie szczęścia zrobię niebawem parę fotek i pokaże jak to cudo wygląda
Pozdrawiam!
thy
Od paru dni śmigam LS'em 400, 1999. Auto nowe przypłynęło z USA, następnie długie lata jeździło po Poznaniu, później rok w Sierpcu, a obecnie myślę, że pośmiga trochę w moim rodzimym miasteczku, no i w okolicach

Przy odrobinie szczęścia zrobię niebawem parę fotek i pokaże jak to cudo wygląda

Pozdrawiam!
thy
pozdrawiam,
thy
v8 maniac

thy
v8 maniac

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs 430
Witam wszystkich i pozdrawiam.
-
- Lex user
- Model Lexusa: sc400, LS400
Cześć jestem posiadaczem od wczoraj LS-a z 94 roku. Mam nadzieje ze znajdę tu na forum wiele cennych informacji dzięki którym łatwiej mi będzie modyfikować Leszka. Postaram sie podzielić moimi doświadczeniami z dziedziny motoryzacji.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: lexus gs 300
Witam i Pozdrawiam Wszystkich 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 200
witam,
pozdrawiam fanow wszelkiej motoryzacji !!!
Jestem pasjonatem calej calej motoryzacji. Uwazam, ze praktycznie kazda marka samochodow ma na swoim koncie udane samochody ale i tez porazki. Lubie auta niespotykane, niepowtarzalne, niekonwencjonalne ale dobrze zeby byly przy tym relatywnie szybkie i bezawaryjne.
Mialem w swoim krotkim zyciu bardzo duzo aut bardzo roznych marek.
Denerwuje mnie bardzo na takich forach to ze jak ktos ma auto marki x to uwaza ze wszystkie inne sa do niczego, przyczym naturalnie nigdy z inna marka nie mieli do czynienia...
Nie ma aut idealnych wszystkie maja jakies wady i zalety....ale kazde dostarcza calkiem innych emocji.... (dzwiek silnika, zapach wnetrza itd itp, sposob w jaki sie wkreca na obroty jak trzyma sie drogi przy wiekszych predkosciach. ... )
Od 2 lat pracuje i mieszkam w Niemczech i musialem sie pozbyc wielu aut bo tu ich utrzymanie i przetrzymywanie byloby nie realne i za drogie. !!!
Aktualnie posiadam :
- Saab 95 Aero Kombi 2001
- Saab 900 Turbo 1989
- Mitsubishi Colt 2003 do jazdy na zakupy i do pracy bo mam 4km to szkoda Saabow wyciagac z garazu .
Ale Colt teraz pojdzie pod mlotek bo kupilem ostatnio na jego miejsce Lexusa IS 200 1999 (automat).
To tyle krotkiego, nudnego wstepu...
Pozdrawaim Arek
pozdrawiam fanow wszelkiej motoryzacji !!!
Jestem pasjonatem calej calej motoryzacji. Uwazam, ze praktycznie kazda marka samochodow ma na swoim koncie udane samochody ale i tez porazki. Lubie auta niespotykane, niepowtarzalne, niekonwencjonalne ale dobrze zeby byly przy tym relatywnie szybkie i bezawaryjne.
Mialem w swoim krotkim zyciu bardzo duzo aut bardzo roznych marek.
Denerwuje mnie bardzo na takich forach to ze jak ktos ma auto marki x to uwaza ze wszystkie inne sa do niczego, przyczym naturalnie nigdy z inna marka nie mieli do czynienia...
Nie ma aut idealnych wszystkie maja jakies wady i zalety....ale kazde dostarcza calkiem innych emocji.... (dzwiek silnika, zapach wnetrza itd itp, sposob w jaki sie wkreca na obroty jak trzyma sie drogi przy wiekszych predkosciach. ... )
Od 2 lat pracuje i mieszkam w Niemczech i musialem sie pozbyc wielu aut bo tu ich utrzymanie i przetrzymywanie byloby nie realne i za drogie. !!!
Aktualnie posiadam :
- Saab 95 Aero Kombi 2001
- Saab 900 Turbo 1989
- Mitsubishi Colt 2003 do jazdy na zakupy i do pracy bo mam 4km to szkoda Saabow wyciagac z garazu .
Ale Colt teraz pojdzie pod mlotek bo kupilem ostatnio na jego miejsce Lexusa IS 200 1999 (automat).
To tyle krotkiego, nudnego wstepu...

Pozdrawaim Arek
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS
Witam wszystkich, mam nadzieje ze niedługo stane się posiadaczem LSa pozdrawiam 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: brak
Witam
Aktualnie jeżdżę jeszcze A6 C4 w quattro
Myślę nad Lexusem LS 400
Pozdrawiam wszystkich
Aktualnie jeżdżę jeszcze A6 C4 w quattro

Myślę nad Lexusem LS 400

Pozdrawiam wszystkich

- max5ter
- Lex user
- Model Lexusa: IS300 Sportcross
HEJ Wszystkim ! =)
Jestem posiadaczem od 2lat Lexusa IS300 SPORT-CROSS 2004 AUTOMATIC,
mam nadzieje że będę mógł tutaj więcej się dowiedzieć o tej wspanialej marce =)
Jestem posiadaczem od 2lat Lexusa IS300 SPORT-CROSS 2004 AUTOMATIC,
mam nadzieje że będę mógł tutaj więcej się dowiedzieć o tej wspanialej marce =)