Ahahaha. No nie szanujesz. nie dociera do Ciebie, że ktoś może jeździć na czymś innym niż to, co ty szanujesz, nawet jak jest 5 w rzędzie według ciebie. choć nie wiem w oparciu o jaki dzienniczek statystyk się dzielisz tym obliczeniemYarecki wrote:Szanuje czyjeś doświadczenia ale sorry 2-3 posty i od razu mega reklama wynalazku pt, Zenith.Zapatrzony wrote:A mnie to ani ziębi, ani grzeje. Ty tu jakąś falę tworzysz. Tobie nie pękło jeszcze? W sumie to ciekawe podniecać się tak każdym odmiennym od swojego zdaniem . 1756 postów. A może Ty masz płacone, że cię tu tak dużo na forum? Także przemyślenia tego typu dla siebie zachowaj, bo to jest oszczerstwo. To, że Ty jeździsz (a jeździsz?) na innej instalacji nie znaczy, że cała POLANDIA jeździ na stagu czy na czymś tam innym. ja od lat jeżdżę na instalacji producenta, który ma siedzibę w moim mieście! i nie narzekam. także panie yarecki daj żyć i wypowiadać się "wyznawcom" opinii odmiennych niż twoja.Czy dalej będziesz mnie atakował, ponieważ mam inne doświadczenia niż Ty?
Bo ktoś ma bo ktoś montuje itd. śmierdzi z daleka![]()
![]()
Myślę że zenith jest jakimś najprędzej 5 w hierarchii sterownikiem na który warto spojrzeć ot tyle.
To jakby wmawiać że pojazdy "tata" są super bo też mają AC i wspomaganie
Innymi słowy są przynajmniej 4 firmy polskie które są lepszym wyborem od Zenith.

Padło pytanie co sądzimy o zaproponowanej instalacji. Ja sądzę , że jest ok i nie mam prawa tego powiedzieć? Sugerujesz, że tym samym to, co mam pod maską jest słabe? hahaha, dziekuje za opinie, jestem odmiennego zdania. Zawsze tak ustawiasz świeżaków? Jesteś uprzywilejowany do „niesienia pomocy” na forum?
Idąc dalej. Kolega mój montuje zenity. Nasłuchałem się o ludziach, którzy pomontowali przereklamowane stag w jakichś szopach. Każdy druciarz je montuje, dlatego w ogólnym przeświadczeniu możesz go przeserwisować wszędzie – piszę o tym dopiero pod wpływem twoich gorzkich żali inaczej nie miałbym celu w punktowaniu. Brc, którego ofertę przeglądałem przed montażem, nie powiem, ma dobrą opinię. Ale skupiłem się na opcji kolegi montażysty. I wypowiadam się dobrze o tym, co wybrałem. Mam prawo o tym mówić na tym forum? Dostanę bana na wstępie mojego członkostwa?

Idąc dalej. Czy jest w regulaminie napisane, że przez pierwsze 20 – 30- 100 – czy milion trylion postów nie można wymienić żadnej marki niezależnie od tematu? No nie widziałem

Idąc dalej. Jakbym wszedł w dajmy na to sekcję „jakie opony polecacie” i podał dajmy na to Michelin, Fulda, Dunlop etc. Bo przykładowo na nich jeżdżę, to bym robił reklamę? Też byś był nieproszonym strażnikiem czy tylko tu strzeżesz jakiegoś „porządku”? może wszyscy więc wypowiadajmy się pierwszą literą. Ty polecasz s a ja z? a Krzysztof jarzyna ze szczecina poleca t. O! wtedy nie ma rzekomej reklamy. Ty nie rozumiesz, ze nie wszyscy wybierają produkt ‘jeleń’ <wow>
Idąc dalej. Z usług jednego z tych warsztatów we wroclove korzystałem. Robiłem przegląd podczas delegacji - oba są w sieci.
Czy to koniec spowiedzi?