[IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Re: [IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
Zgadzam się z przedmówcą. Bierz cos sprawdzonego i prostego 2 serwisie.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Koledzy właśnie po 85000km kończą się magic jety puszczają gaz
regenerowac czy wymieniać
jeśli wymieniać to najekie: HANY czy Baracudy
ceny są zbliżone, chyba że są nowe inne o czym nie wiem
O Hanach słyszałem, że zdarzają im się buble
regenerowac czy wymieniać
jeśli wymieniać to najekie: HANY czy Baracudy
ceny są zbliżone, chyba że są nowe inne o czym nie wiem
O Hanach słyszałem, że zdarzają im się buble
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Ja bym unika egzotyki jaką jest Zenith.Kara wrote:Siema, chcę założyć gaz do IS200.
Dostałam propozycje ZENIT PRO OBD, reduktor Tomasetto Artic, wtrysk Hercules.
Co o tym sądzicie? Pierwszy raz gaz będę zakładać, a nie widzę tutaj wielu opinii o Zenitach.
Ktoś coś?
Przy okazji zapytam, czy macie do polecenia jakieś warsztaty we Wrocławiu, gdzie można spokojnie auto zostawić i wiedzieć, że nie spartaczą
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX
Egzotyki? jestem stosunkowo nowym użytkownikiem tego forum, ale mam dokładnie taką instalację w swoim. Mam ja, ma brat, kilkoro znajomych. Bo to polecana instalacja. Przed montażem sprawdziłem ją, popatrzyłem na możliwe punkty montażu, na to ile ich jest też w Polsce. Przekonały mnie argumenty jakościowe i 20 lat producenta na rynku. Agcentrum jest producentem. Instalacja perfekcyjnie wyregulowana, nie mam żadnych zastrzeżeń. A ktoś tu pisze, że egzotyka.... Dlaczego? Kolega mój jest montażystą tego produktu. Od lat. KARA - ja nie widzę żadnych obaw przed montażem zenita. Pytałem kolegi i mówi, że we Wrocławiu poleca firmę Adar. Albo Cito. Jeden na Szpaczej, drugi na Grabiszyńskiej. Mogę Cie z kolegą moim skontaktować, to Ci powie swoją opinię. Pardon, ale nie montowałbym sobie egzotyki.
-
- Lex Master
Kto Ci płaci za sianie tego fermentu w sieciZapatrzony wrote:Egzotyki? jestem stosunkowo nowym użytkownikiem tego forum, ale mam dokładnie taką instalację w swoim. Mam ja, ma brat, kilkoro znajomych. Bo to polecana instalacja. Przed montażem sprawdziłem ją, popatrzyłem na możliwe punkty montażu, na to ile ich jest też w Polsce. Przekonały mnie argumenty jakościowe i 20 lat producenta na rynku. Agcentrum jest producentem. Instalacja perfekcyjnie wyregulowana, nie mam żadnych zastrzeżeń. A ktoś tu pisze, że egzotyka.... Dlaczego? Kolega mój jest montażystą tego produktu. Od lat. KARA - ja nie widzę żadnych obaw przed montażem zenita. Pytałem kolegi i mówi, że we Wrocławiu poleca firmę Adar. Albo Cito. Jeden na Szpaczej, drugi na Grabiszyńskiej. Mogę Cie z kolegą moim skontaktować, to Ci powie swoją opinię. Pardon, ale nie montowałbym sobie egzotyki.

Z która z tych firm jesteś związany

Zatem wyluzuj bo jeszcze Ci coś pęknie i po co Ci to

Zenith to "nisza" i niech tak zostanie.
- kupiec1985
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200 SC
chciałem wymienić sterownik w moim is200 na Staga ( teraz mam zj*banego Agisa który rozjeżdża się co jakiś czas zamulając auto )
jaki sterownik staga byłby najbardziej stabilny do tego silnika ??
sam planuje to wymienić na spokojnie wraz z kupnem drugiego kolektora i jego poprawnym nawierceniu przed montażem, jedynie co pojechał bym później do gazownika na dostrojenie instalacji bo to dobrze pracowało
słyszałem dobre opinie o stagu 300 ( czy 3000) bez plusa , nada się to ??
sam planuje to wymienić na spokojnie wraz z kupnem drugiego kolektora i jego poprawnym nawierceniu przed montażem, jedynie co pojechał bym później do gazownika na dostrojenie instalacji bo to dobrze pracowało
- luki90
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
mam staga 300-6 q-box i spelnia swoja funkcje odpowiednio. Dobrym plusem jest to ze ma obd, rowniez mozna do niego podpiac bluetooth i mozesz sobie podgladac prace instalacji i auta na tablecie, telefonie, bez zadnych placzacych sie kabli 

www.facebook.com/kolorowakoszulka
-
- Lex Master
Jeśli masz zamiar kupić starego staga z serii 300 to lepiej kup LPGtech 326.kupiec1985 wrote:chciałem wymienić sterownik w moim is200 na Staga ( teraz mam zj*banego Agisa który rozjeżdża się co jakiś czas zamulając auto )
Ewentualnie AGIs może ktoś Ci opanuje bo to nie są złe sprzęty.
Podstawa to wystrojenie tego co masz.
Może wtryski dają ciała.
Powalcz bo inaczej wypruwanie wiązki itd. to chwila pracy będzie.
Last edited by Yarecki on 1 Feb 2016, o 13:39, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX
A mnie to ani ziębi, ani grzeje. Ty tu jakąś falę tworzysz. Tobie nie pękło jeszcze? W sumie to ciekawe podniecać się tak każdym odmiennym od swojego zdaniem . 1756 postów. A może Ty masz płacone, że cię tu tak dużo na forum? Także przemyślenia tego typu dla siebie zachowaj, bo to jest oszczerstwo. To, że Ty jeździsz (a jeździsz?) na innej instalacji nie znaczy, że cała POLANDIA jeździ na stagu czy na czymś tam innym. ja od lat jeżdżę na instalacji producenta, który ma siedzibę w moim mieście! i nie narzekam. także panie yarecki daj żyć i wypowiadać się "wyznawcom" opinii odmiennych niż twoja.Czy dalej będziesz mnie atakował, ponieważ mam inne doświadczenia niż Ty?
-
- Lex Master
Szanuje czyjeś doświadczenia ale sorry 2-3 posty i od razu mega reklama wynalazku pt, Zenith.Zapatrzony wrote:A mnie to ani ziębi, ani grzeje. Ty tu jakąś falę tworzysz. Tobie nie pękło jeszcze? W sumie to ciekawe podniecać się tak każdym odmiennym od swojego zdaniem . 1756 postów. A może Ty masz płacone, że cię tu tak dużo na forum? Także przemyślenia tego typu dla siebie zachowaj, bo to jest oszczerstwo. To, że Ty jeździsz (a jeździsz?) na innej instalacji nie znaczy, że cała POLANDIA jeździ na stagu czy na czymś tam innym. ja od lat jeżdżę na instalacji producenta, który ma siedzibę w moim mieście! i nie narzekam. także panie yarecki daj żyć i wypowiadać się "wyznawcom" opinii odmiennych niż twoja.Czy dalej będziesz mnie atakował, ponieważ mam inne doświadczenia niż Ty?
Bo ktoś ma bo ktoś montuje itd. śmierdzi z daleka

Myślę że zenith jest jakimś najprędzej 5 w hierarchii sterownikiem na który warto spojrzeć ot tyle.
To jakby wmawiać że pojazdy "tata" są super bo też mają AC i wspomaganie

Innymi słowy są przynajmniej 4 firmy polskie które są lepszym wyborem od Zenith.