Serwis w Warszawie
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
Re: Serwis w Warszawie
Czy ktoś jest w stanie na obecną chwile polecić coś oprócz AJC ? Chodzi o wymianę łożyska , sworzni , sprężyn i kilku tulei .
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: rx470
może nie serwis ale chyba warto wiedzieć o autach zastępczych jak się ma swój samochód w warsztacie i nie ma się czym pracować ;p polecam do poczytania zastepczy.org
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS450h MkiV
Witam,
Jeśli chodzi o naprawę/wymianę elementów zawieszenia to polecam p. Błońskiego z Zielonki.
Szybko, fachowo i niedrogo.
Pozdrawiam,
Mariusz
Jeśli chodzi o naprawę/wymianę elementów zawieszenia to polecam p. Błońskiego z Zielonki.
Szybko, fachowo i niedrogo.
Pozdrawiam,
Mariusz
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
- Jubeusz
- Lex user
- Model Lexusa: IS300h XE30
Czy ktores warszawskie ASO ma wlasna lakiernie? Przy pierwszej szkodzie skierowano mnie do W&J Wisniewski (Toyota), z uslugi jestem zadowolony, z auta zastepczgo mniej. Przed zima chcialbym zglosic obcierke lakieru na prawym tylnym rancie blotnika a nie za bardzo usmiecha mi sie jezdzenie przez pewnie 3-4 dni Corolla 1,33 czy innym Aurisem.
- Stanlej
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300
@UP
Odpowiedzi na pytanie nie znam, ale wiem że serwis blacharsko-lakierniczy Toyota Bielany w Warszawie ma jednego is300h jako zastępczaka. Jakościowo też ok, więc możesz tam spróbować, tyle że musisz im dać łasnie dać warunek, że chcesz tego isa.
Odpowiedzi na pytanie nie znam, ale wiem że serwis blacharsko-lakierniczy Toyota Bielany w Warszawie ma jednego is300h jako zastępczaka. Jakościowo też ok, więc możesz tam spróbować, tyle że musisz im dać łasnie dać warunek, że chcesz tego isa.

- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Serwis w Warszawie
Mam pytanie: robił ktoś przegląd w Lexus Żerań?
Jakieś opinie?
Jakieś opinie?
- melexem
- Lex user
- Model Lexusa: GS430 MKIII
Polecam kolegę Carsik i jego warsztat GT4 na ulicy Przyce 21b w Warszawie. Ogarnął mi kompleksowo wymianę rozrządu, luzy zaworowe, sondy, czujnik spalania stukowego, wymienił wszystkie płyny ustrojowe, świece, ogarnął porządnie instalację gazową. Generalnie trafnie wszystko zdiagnozował i nie naciągał mnie na koszta:) lex jeździ "aksamitnie"
LEX GS430 MKII
JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 V8
JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 V8
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS450h
Jak się nazywa warsztat od Leszków z Łomianek?
- andrej7
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200, GS430 MkIII
Witajcie
Odnowie temat, szukam sprawdzonego, kompetentnego warsztatu Warszawa, ewentualnie okolice, nie musi zachwycać szyldem, ważne aby mechanik mial zdrowe podejscie do tematu, nie próbując wycisnąć z klienta $$$, Taki który weźmie odpowiedzialność za swe działania. Pacjent: Gs430
AJC nadal trzyma fason?
Pozdrawiam
Odnowie temat, szukam sprawdzonego, kompetentnego warsztatu Warszawa, ewentualnie okolice, nie musi zachwycać szyldem, ważne aby mechanik mial zdrowe podejscie do tematu, nie próbując wycisnąć z klienta $$$, Taki który weźmie odpowiedzialność za swe działania. Pacjent: Gs430
AJC nadal trzyma fason?
Pozdrawiam
W poszukiwaniu mocy...